20

Дано

преди 3 години

А дано и в цялата страна, а после и училищата.

19

Анонимен

преди 3 години

На кой му дреме дали тийновете или затаряващи чички и лелки са недоволни ?Бъркане на демокрацията с анархията.....

18

Така е ..

преди 3 години

Няма никакво значение дали са доволни посетителите или не. Касае се за човешки животи.

17

Квартална батка

преди 3 години

Е ся де шъ съ прааа на баУвец ее

16

Аз

преди 3 години

Недоволни, зомбита. Българина можеш ли да го направиш щастлив. Мързелив, необразован, *** и мрънкащ.

15

65

преди 3 години

Това с дискотеките и стадионите е чистя порнография.Тяв ще се заразят, а в моловете-не.Снощи влязох в Декатлон,за точно определено нещо.За 7-8мин.Какво видях- само млади семейства с деца,обикалящи сякаш са на Витоша.Преди епидемията моловете бяха пълни със селяни на разходка.Сега е същото.Иначе дискотеките и стадионите са опасни.

14

Зори

преди 3 години

Учениците дистанционно.

13

ПР

преди 3 години

Пък аз никога не съм ходил на дискотека. Е веднъж, като студент, края на 90-те години. Тогава вътре се пушеше и от музиката и дима - главата ми три дни гърмеше. Не съм повторил Нормален човек съм, със семейство, деца и доста прилични доходи и състояние. Жена ми също не е ходила кой знае колко на дискотека. Надявам се, докато порастнат децата ми да се закрият подобни безполезни "помещения". И с тях човечеството е оцеляло някакси. Това е "нормалното нормално", а не "прдишното нормално"

12

Няма грешка

преди 3 години

дпс е турска етническа партия, отговорна за злините на България в последните 30 години.Само с обединена борба можем да изкореним турските терористи в България.

11

Анонимен

преди 3 години

"Според мен това е съвсем нормално нещо. Щом цифрите се вдигат по този начин, трябва да се затварят", смята Станислав."Против мнението на литертурният персонаж "Станислав" застават хиляди реално съществуващи хора. Въпросният "Станислав" рекламира в нета и схеми за бързо забогатяване ако ме разбирате накъде бия.

10

Анонимен

преди 3 години

Забраните, маските и т.н. издават само едно - тоталното безсилие на управляващите. Още и още от безмислените и безполезните мерки. Мерки, които вече е доказано, че не работят. През Март-Април можех да разбера логиката, тогава никой нищо не знаеше за вируса , или поне така казваха. Сега, въпреки че знаят, те пак действат по същия начин. Ние сме управлявани от пълни некадърници.

9

Чукундур

преди 3 години

Спете бре сикишлар! Спете,че утре трябва да работите.Кой ще ви плати наема,тока и водата,таксата за детската градина,или за семестъра?А за екмек (хляб)остана ли?Ама то пари за ракъ (ракия) йок вий ся за екмек питате?Дискотеките затваряли ! Аферим.То само дрога и менте алкохол в тях.Скоро и цялата ви сиромашка държава ще затворят.Ама за раята и е все едно.Каквото кажат пашите и агите това е.

8

Анонимен

преди 3 години

Библиотеките са отворени, а чакай.... то четенето не е модерно. Маските ги душат, книгите са прашасали, мозък - нямат. Ест, че ще им е тъжно, че затварят дискотеките! Те какво ще правят сега... Милите! Ни пиене, ни друсане, ни секс, ни контене... Това живот ли е? Да не повръщаш кат ***

7

HMLF

преди 3 години

Защо на чалготеки им казвате дискотеки?

6

Анонимен

преди 3 години

Дали това ще спре онези, които скитат като глухи кyчки?Не вярвам.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако затворят цялата държава този вирус няма как да се предава и да се разпространява. Само че нещата не се случват в синхрон.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Около 2 месеца страната ни беше в локдаун и въпреки това вирусът не изчезна. Видя се че това не е начина.Посетителите на нощните клубове ще си ходят по домашни партита и така.

3

Анонимен

преди 3 години

Днеска дискотеките, след месец училищата и така накрая цялата държава.Писна ми

2

Анонимен

преди 3 години

В тази държава всичко на половина правят. Заведенията затворени ок. Платете им на тези хора осигуровките за 14 дни. Дайте им половин заплата. Затворете училищата, ресторантите, кафетата, спрете метрото в София. И компенсирайте всички.

1

Анонимен

преди 3 години

Прав си, трябваше да кажат за 6 месеца ги затваряме. Щяха да имат успех, понеже в тази държава всички да съгласни с всички, никой за нищо не протестира(мрънка) и всички закони се спазват.