17

Анонимен

преди 3 години

Гледам, че ще се избият да коментират от интерес към статията...

16

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христови да им обесняваш че в мелязка германия е диктатура и жестока дискриминация над определени хора а и медийте прикриват и замазват всичко това хората няма да те разберът защото не са си патили.

15

Анонимен

преди 3 години

До @ 13Не аз, а родителите ми живеят зле! А ти сигурно си от тия, дилърчетата, дето добре си заработват от зарибяването на нещастните дечурлига? Или някой от тия свързани с контрабантни стоки? Защото в България сега заработват добре само нечестни "бизнесмени" или занимаващи се с незаконни сделки! Производство няма (не смятам шиенето на *** за производство); селското стопанство се владее от 3% от населението, високи технологии..само единици! Наука - няма! Та ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДЕ "ДОБРИЯ ЖИВОТ"???

14

Той не се крие

преди 3 години

Днес, по стар стил, се навършват 103 години от Великата Октомврийска революция. Има нещо ленинско в поставения от Тихановска ултиматум, особено, в срока за неговото изпълнение. Ако Лукашенко се беше поддал на масовата психоза и беше принудил жителите на своята страна да поставят маски, фереджета и други покривала, сега можеше да избяга маскиран и преоблечен в женски дрехи. Така, както навремето е постъпил премиерът на Временното правителство Александър Керенски. Явно Лукашенко не смята да бяга.

13

Анонимен

преди 3 години

До @Повечето като него са морално увредени от живота си след идването на времето, в което трябва да се доказваш с умения, а не да чакаш на "системата", тъй че, да, вероятно е И некадърен.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Точно обратното........в Беларус НЕ ЗНАЯТ защо протестират!!! Живеят по-добре от нас, всички си имат работа, социално осигуряване, безплатна медицина, ядът си свои, качествени продукти!!!! КАКВО ИСКАТ..........да си разрушат страната като нас?????

11

Анонимен

преди 3 години

За разлика от тук... в Беларус знаят защо протестират...

10

Анонимен

преди 3 години

Бреееей , национална стачка организирала полско- американската марионеткаТя ще се преброи за 100 000 и ще каже сигурно ,че стачката е успешна Не вярвам да се намерят хора да се вържат на нейния акъл Ще си съсипят икономиката за какво , да се настанят американците и да им продават собствените им ресурси ,ама на тройна цена

9

Анонимен

преди 3 години

Я не разправяйте щу-ро-тии................не "опозицията", а онази кукла на конци, която избяга в Литва, ТЯ зове за "национална стачка"!!!! А като спре производството, КАКВО ЩЕ СТАНЕ???? Ще СТАНЕ КАТО В БЪЛГАРИЯ............пълен КРАХ!!!!!!!!!!!! След 30 години ПАК ще се вдигнат на протест, този път срещу корупцията! НО НИКОЙ НЯМА ДА ГИ СЛУША!!!!!!

8

Христо Христов

преди 3 години

Много е толерантен тоя Лукашенко - в диктатурата германия нямаше даже да се чуе в медиите за тях и отдавна щяха да са осъдени.

7

Анонимен

преди 3 години

Накрая народа на Беларус ще обеси диктатора надолу с главата.

6

Анонимен

преди 3 години

До Ами добре!Въздух под налягане сте вие путинджиите.

5

Ами добре!

преди 3 години

Ако наистина успеят да организират национална стачка, значи наистина имат подкрепата на народа. Обаче ако не успеят или само тук-таме няколко се надигнат, значи са само въздух под налягане като нашите пишман протестъри.

4

Ами добре!

преди 3 години

Ами хайде да ги видим дали тези наистина представляват народа си или са само въздух под налягане като нашите пишман протестъри!

3

хехе

преди 3 години

И БЕларус са пътници към демокрация..

2

Анонимен

преди 3 години

Да се чете "Сорос и господарите му заплашват Беларус с национална стачка"

1

Анонимен

преди 3 години

Да ходят при западняците, те с червен килим ги чакат.