36

Чудо

преди 3 години

А той вируса излизал от 23 до 6 ч.!? Значи е нощно животно или таласъм.

35

Анонимен

преди 3 години

Продажни ***. Дори да имаше вирус, най-лошото, което можеш да направиш е да се криеш. Но някой иска просто да насажда страх и изолация. Страх ги е да не придобием естествен имунитет, защото тогава какво ще стане с отровните им ваксини?

34

Анонимен

преди 3 години

Много правилно, Guardia Civil на пътя и всеки, който го дава много отворен и отрича вируса - шутове в муцуната до пожълтяване.

33

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не е пуснат от китайците! Според много анализатори може да се търси връзка със скандала между Турция и Китай. И все пак Турция завзе фабриките на Садам Хюсеин в Ирак. Коронавирусът удари Китай, когато се прие още по-тежкък закон за уйгурците. Така че е ясна работата.

32

Анонимен

преди 3 години

Европа пада под китайско робство.Бе ти бавноразвиващ ли си?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31 тя не се измъкнала от американското , как ще падне под Китайско За целта трябва САЩ и Китай да се сборят Китай ли има разположени окупационни военни бази в Европа?

30

Анонимен

преди 3 години

видеото с Байдън е жестоко почти 15 минути, направо си е пр0но!............Има видео с теП и сестрати заедно.........ще дам линк, когато ти дадеш за Байдън.

29

Факт

преди 3 години

Първо и в Испания трябва да си изяснат целта. Дали както досега ще се опитат да не си претоварят здравната система или целта им е да спрат епидемията. При първата цел видяхме какво става вълна след вълна, а при втората цел видяхме какво стана в Тайван и Китай. Извънредното положение само по себе си нищо не променя.

28

Анонимен

преди 3 години

Направо до януари 2030. Вашта ...

27

Анонимен

преди 3 години

Европа пада под китайско робство.

26

Анонимен

преди 3 години

Ниеога не съм мислил испанците за умни, но тоя на снимката е направо глупав.

25

Т.Шак

преди 3 години

Айде сега да видим дали това ще им помогне на испанците и чак после да обсъждаме дали да въвеждаме подобни глупости и у нас!

24

до 24

преди 3 години

навсякъде в Интернет, но първи го пуснаха Китайската Телевизия GTV - още е на сайта им, а от там вече го свалиха хората и качиха навсякъде. Освен, това GTV, заявиха че това е само началото и предстоят още много такива видео, включително с политически Лидери от ЕС - продали се за милиарди на Китайската Комунистическа Партия като Агенти, предали Европа, родината и расата си!!

23

КойтоРазбрал-разбрал

преди 3 години

Если человек дурак, то 3то навсегдаНе знам как е на испански, иначе бих го написал.Ако пък го напиша на български, половината ключови думички ще са заместени със звездички.Който разбрал - разбрал.

22

Анонимен

преди 3 години

До л0ш пр0рок 19 не им е лесно на управляващите в САЩ Едните били китайски агенти , другите - руски . Едните били държани с компромати от Китай , другите ги омагьосва Путин , и им хаква компютрите А САЩ продължават да си колят и бесят по цял свят - санкции ли не налагат на когото им кефне - СП2 , Хуауей и всеки , който не си продаде бизнеса или не се махне от пазара , спонсорират преврати не се връзват двете твърдения

21

Анонимен

преди 3 години

До 21Къде е това видео с Байдън?

20

Дженетик

преди 3 години

Казах аи, че вируса е кодиран и засяга най-много хаплогрупата R1b.Испания, Италия, Франция, Белгия, Холандия, УК, Ирландия са най- много с тази ДНК. Има карта в нета, търсиPossible Correlation between COVID-19 Contagion and Y-DNA Haplogroup R1b

19

Тука нема кой

преди 3 години

И една заповед за положение да пусне, всички *** са под карантина

18

до 19

преди 3 години

видеото с Байдън е жестоко почти 15 минути, направо си е пр0но!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 А случайно да те минава през акъла , че като се въведат по-леки ограничения , няма да се стигне до голямо затваряне на държавата от пролетта Или е много по-добре , като станат 2 млн болни след месец , да се затвори наново цялата страна и хората пак да бъдат спрени от работа и затворени по къщите