18

Анонимен

преди 3 години

Как пък всички, дето не виждат по - далече от носа си се представят за супер интелигентни и умни и тръгват да набиват канчето на тези, дето имат друго мнение? Ако не разбираш смисъла на протеста, млъкни и се завий през глава. Аз не искам да ме правят на м.а.ймуна и това теб не те засяга!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Даа, това е бъдещето. Скоро и у нас.

16

АнонимеН

преди 3 години

ВЕЧЕРЕН ЧАС!!!!ТОВА ДА НЕ Е ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ИЛИ ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ , ЧЕ ДА ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС!

15

Демокрацията,по

преди 3 години

определение,е власт на народа.Решенията са се вземали от мнозинството,в неговинтерес,а несъгласните са имали избора да напуснат страната,или да приематрешенията.Сега същността на демокрацията е извратена,наглосаксонците наложихамнозинството да се съобразява и да приема идеите и маниерите на маргиналите.Тоест имаме диктатура на малцинствени групи от всякакъв вид,налагащи на всичкивижданията си.Тази толерастия следва да бъде ограничена и премахната,ако наистина искаме да имаме демокрация.

14

Анонимен

преди 3 години

Като ги гледам в нета - чупят коли , палят И какъв е смисълът ?

13

Fenasi Kerim

преди 3 години

Единствения вариант за край на вируса е затваряне на всичко за един месец в целия свят. Една седмица гратисен период за снабдяване с продукти, кредити за всички които не могат да си позволят храна за месец. Болезнено е и няма как да стане. Ще доведе до граждански войни. Човекът не е умно животно. Така ще си продължи известно време до намирането на ваксина.

12

Анонимен

преди 3 години

После да не започнат пак - този не го приели в болница , другият чакал 100 часа за линейка

11

Анонимен

преди 3 години

Принципно хората протестират, защото няма ефект от мерките науправляващите. Всички видяха, че в Китай, Тайван и дръги държави спряха епидемията на цената на няколко месеца подходящи мерки, а в България, Италия и много други държави епидемията ще се влачи с години, икономиката ще се съсипва с години, защото не искали мерки, които са негативни за икономиката и си поставят за цел да осигурят достатъчно легла в болниците, които в крайна сметка пак не достигат като не спират епидемията.

10

Анонимен

преди 3 години

Eто това се казва протест

9

интересно

преди 3 години

няколкстотин човека от 60 млн население Пита се - какъв протест е било това

8

Мерак етме

преди 3 години

Всички ще геберясат.

7

Forza di popo lo

преди 3 години

Фашистите се надигат глобално.

6

Fenasi Kerim

преди 3 години

Една моя позната в Лудогорието я питам има ли заразени във вашия край?Младо момиче е и ми отговори:"Bana ne! Gebersinler!" - "Не ме интересува! Да пyкнaт!"Младите са по безотговорни. И аз съм млад и през лятото изобщо не слагах маска но вече имам починали познати. Възрастни но с Ковид. Вече вярвам. В джоба имам дезинфектант. Нося маска и на улицата. Гледам да не си пипам лицето.

5

стохи

преди 3 години

До Bulgaria 2020 yeаrЕй, стига ни занимава с параноята си. Впрочем, колко станаха заплахите към теб? Преди два часа бяха около 6000, сега 10000 поне събра ли? Пий си хапчетата.

4

Bulgaria 2020 yeаr

преди 3 години

А сектата на Юлиан и Светозар+Ани убиват хора за удоволствие в град Перник!Приятели на премиер Борисов и главен прокурор Гешев!

3

Анонимен

преди 3 години

Там ще получат милиарди евро, а тук добре познатата комбинация от три пръста с преобладаващ среден!Не познавам и един човек, който да е получил 1 лев за кризата!Опс, излъгах, познавам...Домусчиев.

2

Анонимен

преди 3 години

"ВЕЧЕРЕН ЧАС" като мерки срещу вирус - това е подигравка и произвол! Защо не и "ОБЕДЕН ЧАС", понеже на обед хората излизат да обядват, и се събират на групи? А "СУТРЕШЕН ЧАС", понеже всички вкупом тръгват на работа, и се срещат и се заразяват? Що за дивoтии??

1

Анонимен

преди 3 години

Много кратка статийка. Нещо не ви е по вкуса. За Франция и извънредното положение два пъти фермани писахте. Царски шутове сте вие.