23

Анонимен

преди 3 години

Една лекарка, патолог с изключително голям стаж, великолепен експерт, веднъж ми каза: "Намаа по - болни хора от шампионите." 99% от шампионите стават шампиони защото се натоварват повече от другите. Натоварване до степен на тотално износване. Да е жив и здрав пича.

22

химика

преди 3 години

Първо, това, което този човек прави е всичко друго но не и здравословно. Така, че това е излишна реклама на нещо много вредно каквото е състезателния бодибилдинг. Второ, тренировките с тежести всъщност са полезни, няколко изследвания показват, че подобряват работата на сърцето и белите дробове и се предполага, че могат да се прилагат за превенция или забавяне на множествена склероза. Но тогава най-много да постигнете естествено развита мускулатура като на Чарлз Атлас от преди ерата на химията.

21

Анонимен

преди 3 години

До Пашата..........това си е цяла наука ,и желязна дисциплина,ейвалла на пича,браво,!Наука е (химиятя и биологията) но когато се приложи във фитнеса завършва с болест! Късметлиите са много малко!

20

кака Пена

преди 3 години

Бях помолила приятели да качат един диван 4 етажа по стълбите - и един такъв надувко се преви и взе за диша кат шаран още на втория етаж. Аз и едно съседче си довършихме качването.

19

Анонимен

преди 3 години

Все едно си е правил кола маска на лицето.

18

xxx

преди 3 години

потенциален инфарткаджия...

17

RakiaBuilder

преди 3 години

Сега, дайте му на този юнак права лопата, брадва и дърва, или го накарайте да се качи до Черни Връх... Обзалагам се, че и при трите ще приключи много бързо...

16

Tojo

преди 3 години

Без препарати - няма резултати!

15

Химикал

преди 3 години

Храненето добре. Ама, я да сподели каква му е химическата диета!

14

Да напомня...

преди 3 години

...всички бодибилдъри, починали някъде след 30, са 100% фенове на здравословните неща. Статистически факт. Последният здравословеняк предаде Богу дух преди няколко дни. Понеже е бил съвършено здрав.И те така със здравословността!

13

Пашата

преди 3 години

До 16 на 100 процента си всяка вечер на домашна ракийка ,фитнес женски спорт така ли?ти си изтърван вече ,обърни си чашките и остави хората които тренират да тренират ,!

12

z-rock

преди 3 години

До Анонимен 14: Както е видно от коментара ти, може да си увреден ментално и без да се занимаваш със спорт! ... "зобил, дигал"

11

Пашата

преди 3 години

Бай *** пак е фаза завист!хора вижте се само какви сте с коментарите!някой от вас дали е тренирал фитнес?това си е цяла наука ,и желязна дисциплина,ейвалла на пича,браво,!

10

Анонимен

преди 3 години

До свидетелТова са най тъпите хора! Една колежка, която има такова гадже си напусна добре платената работа в София, за да обслужва един такъв неандерталец. А той колко е *** милия - две думи на кръст не може да върже......Въпрос на време е нандролона да му срине тестисите, ще си бъде релефен но безкефен! :))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 3 години

Спортът и здравословното хранене повишават и имунитета така че не отлагайте, а започнете от днес съветват Вероника и Георги от Благоевград.......Това е абсолютно вярно но като му гледам релефа веднага си личи как чичо Менделеев е оказал много съзидателна помощ!

8

свидетел

преди 3 години

Това са най тъпите хора! Една колежка, която има такова гадже си напусна добре платената работа в София, за да обслужва един такъв неандерталец. А той колко е *** милия - две думи на кръст не може да върже

7

Анонимен

преди 3 години

Салатка с оцет, зехтин и нандролон! Здравословно е! :))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 3 години

Те всичките тези бодибилдъри се хранят здравословно с анаболни стероиди без гарнитура.

5

Анонимен

преди 3 години

Да живей химическата промишленост!

4

Анонимен

преди 3 години

Яде и тренира човека ... и аз бих правил така, ако имаше кой да ме издържа.