34

Уелс Рулз

преди 3 години

До От е БАНСтрува 7.99... и си получаваш поръчаната стока още на другия ден, е и...? Мога, плащам си го. Ааа, ти не си чел още статията и не знаеш че там пишат за ограничаване продажбите на стоки в Уелс. Ти пък какво знаеш за това пишещ от родното си село на няколко хиляди км. от Уелс? Звездите ли ти говорят?А за хвалби. Не смятам че трябва да се хваля на някого и то точно тук. Животът ми е добър и обидите на разни хейтъри и *** не ме засягат. Хайде, много ти здраве и успех в живота.

33

Анонимен

преди 3 години

И ти не си чел. Всички други магазини вече са затворени. Така от никъде не можеш да купиш примерно веро или прах за пране........... Глупости на търкалаци, магазини за хранителни стоки си работят откъдето се купува веро и прах за пране. Българизмите на някои са много оскъдни откъм логиката - национален феномен.

32

Циганин

преди 3 години

"От БАН" ли си брато?

31

Анонимен

преди 3 години

До 25И ти не си чел. Всички други магазини вече са затворени. Така от никъде не можеш да купиш примерно веро или прах за пране.

30

Щерю

преди 3 години

От ковид няма да се затрием, но от простотиите на управляващите е твърде вероятно...

29

Уелс Рулз

преди 3 години

Какъв е проблема ? Живея във Rhyl от няколко години . Имам си Amazon Prime акаунт. 99% от това което си поръчвам пристига на следващия ден. Отделно от това има доставчици на български стоки които доставят поръчката до адрес за 3-4 дена след заявката . В супера ходя основно за хляб и да похарча някой друг паунд за "там каквото видя и ми хареса" . Щяло да има недостиг на храна ? Не ми пука . Уелс е пълен с ферми които продават евтино и качествено всичко за хранене , ако БГ доставките спрат ....

28

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотО, ще има да си мечтаете за соца...

27

СС

преди 3 години

Тези счупиха глупомера! :) :)

26

Анонимен

преди 3 години

Английската кралица е върховен глава и на Канада. Каква сделка, като това си е де факто тяхна територия?Ами още по-добре за тях тогава! Канада е огромна територия и един от най-силните производители на пшеница в света. Българите *** около болниците защото няма легла та общо взето сте добре!:))))))))))))

25

gdfgdfgs

преди 3 години

Английската кралица е върховен глава и на Канада. Каква сделка, като това си е де факто тяхна територия?

24

Анонимен

преди 3 години

До Патриотинглосоца стана реалност!Оруел предупреждаваше ама!Те са били добре и винаги ще са добре, вие българите живеещи в България му мислете! Сключиха сделка с Япония и Канада преди няколко дни и продължават да вървят в правилната посока за разлика от България - личи си!

23

Анонимен

преди 3 години

Голям праз, имат си Ибей и Амазон предлагащи супер евтини и качествени стоки! Можеш да ги вътнеш безплатно без никакви недомлъвки или пречки!

22

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисълът от такива мерки, това е някакво безумие! Нали си в магазина, дали ще вземеш марула или тениска, каква е разликата???

21

Патриот

преди 3 години

инглосоца стана реалност!Оруел предупреждаваше ама!

20

СТОЙО

преди 3 години

абе дано тия за 100лв не затворят че става тогава страшнооо стаа беуя

19

Анонимен

преди 3 години

Някак успокояващо е да видим, че прoстотията не е български патент. Само да не чуят нашите, че точно толкова им трябва, за да приложат "европейската практика".

18

Анонимен

преди 3 години

В Уелс не ги мислете, те са умни. Вижте Гарет Бейл как си взима по 20 милиона на година и води за носа най-големите клубове, а нивото му е под Божинов.

17

Мемет

преди 3 години

Е нема такаа дръжава като Уелс!

16

Анонимен

преди 3 години

до 10. прав си, при социализма наистина стоките в дома на хората. Съсед имаше чифт дънки и ги държеше дома за сувенир, никога не ги носеше навън. Беше забранил на жена си да ги гледа, за да не ги хаби.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз се запасих с тон брашно, тон консерви, разни кракери, оръция, амуниции, антибиотици, гориво, инструменти, обувки, шевни машини и прочие.COME AT ME BRO!!!!!Ше е хубавинко, да има енда глобална кризичка, че да поизмрем малко, че много лоша кръв се насъбрала, гледам.