46

о ...!

преди 3 години

Аз на моят син взех и му направих един шлем от 19 литрова минерална вода.Отрязах дъното на шишето, пробих две дубки за ластика и така той вече ходи в Професионалната гимназия по земеделие.Капачката на отвора на шишето е премахната, все пак трябва да постъпва малко и въздух, нали?Синковеца окраси изобретената от мен каска (маска) с цветни порно картинки и така всеки един от учениците му завижда. Има за какво. С такъв опитен и мъдър баща далоче ще стигне.Каската е много удобна при дъжд, глава

45

Анонимен

преди 3 години

До кога тези двама директори ( и двамата със съмнителна репутация) ще вземат решения какво да се случва в образованието? Дистанционното обучение е загуба на време. Децата нищо не научават, а родители и учители изнемогват.

44

Виена

преди 3 години

Австрия забрани шлемовете. Не ще да са много надеждни.

43

СКАФАНДРИ НЕ ЩЕТЕ ЛИ

преди 3 години

Училищата да минават на дистанционно .Малките са по уязвими от големите по трудно се пазят.Който му се учи и да не е в клас ще учи .Даскалите като си изпеят уроците няма да висят по моловете и кафенетата и разнасят заразата,нали затова им увеличиха заплатите.

42

Анонимен

преди 3 години

Да ги затварят и да минават онлайн!

41

Ваня

преди 3 години

Направо като Дар Вейдър всички и навсякъде и да мирясат, то не спряха да сасипват психиката на малки и големи.

40

Анонимен

преди 3 години

Добре де, Бойко се зарази, вече можете да затваряте училищата. Не е нужно повече да се заразяваме.

39

Турист

преди 3 години

Ооо, голият директор е само по шлем😀

38

Анонимен

преди 3 години

Както докараха хората до психясване до степен САМИ ДА ИСКАТ и да очакват с нетърпение да ги ваксинират с недоказана и потенциално опасна ваксина, така ще ги докарат до психическо състояние САМИ ДА ИСКАТ и да МОЛЯТ да ги затворят, да затворят децата им, да ги смажат икономически...

37

Ами, правилно...

преди 3 години

КОЙТО МУ СЕ УЧИ.... ДА УЧИ..!КОЙТО НЕ ИСКА, ДА СТАВА ИЗКОПЧИЯ, ЗИДАР И ПЪДАР.... СВОБОДАТА Е ПЪЛНА ЗА ВСИЧКИ!

36

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да пусна детето си на училище защото вече 3ма от неговия клас са заразени!

35

Анонимен

преди 3 години

Да се спрат големите ученици от училище ще със същия ефект като задължителното носене на маски на открито. Защото същите тези ученици ще се събират по молове и кафета. Ако не се - ще се зомбират вкъщи с компютърни игри. В училище поне могат да ги контролират да спазват дистанция и някакви правила. Ама... и тая глупост трябва да я изиграем, за да разберем безсмислието и.

34

Стига глупости..

преди 3 години

ДЕЦАТА ДА БЪДАТ НА ОН"ЛАИН-ОБУЧЕНИЕ!ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ СЕ ЯВЯВАТ ПРЕНОСИТЕЛИ НА К-19! ТРЯБВА ДА ПРЕКЪСНЕМ ТАЗИ ВРЪЗКА! ТАКА, ЩЕ ЗАПАЗИМ И РОДИТЕЛИТЕ!!

33

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение у нас е пълна смешка. Тийновете много бързо му намериха цаката, дори и да влизат, си изключват звука и камерата, и продължават да спят или да си играят игрички. За учителя е ок, той си изпее урока, системата му е регистрирала, че учениците са в час и заплатата върви. Накрая, разбира се, всички завършват с петтици и шестици, защото, дистанционното обучение трябва да се "рапортува" като изключително успешно.

32

Анонимен

преди 3 години

Въпросните двама директори Стаматов и Александров са тутурутките на повикване на МОН - щом трябва да се прокара някакво непопулярно решение, да се замазва гаф или да се заливат с хвалби действията на министерството, се пускат в обръщение по медиите. И сега така.

31

Анонимен

преди 3 години

При тия възможности за дистанционно и онлайн обучение,да призоваваш за "Газ,чорапи,наметало"си е живо малоумие!

30

Анонимен

преди 3 години

Не само в София, но и в цялата страна трябва големите ученици да минат онлайн. Те могат сами да стоят у дома, справят се чудесно с компютрите, а на който му се учи, ще учи еднакво добре и в къщи.Така доста възрастни баби и дядовци, учители ще бъдат пощадени.

29

Анонимен

преди 3 години

Те понеже, като са шлемове не могат ДС донесът подаръка у дома на мама, тати, баба или дядо. Отделно пътувайки в градският транспорт подаряват коронки и на останалите. Доказано си е. За момента единственото, което работи ефикасно е дистанция и дезинфекция.Нито едно от двете го няма в столичните училища. А карантинираните ученици са малко, защото никой не тества по училищата, а мама и тате нямат пари да плащат по 120 ле всяка седмица за тест.

28

Анонимен

преди 3 години

Александров, известен повече като Голият директор е дежурен клакьор на МОН в медиите.Само той и Стаматов от 119-то се изказват. Който иска да им слуша небивалиците.

27

Поредния куку в МОН

преди 3 години

Този директор явно няма елементарен интелект. Нося шлем, получава се изкривяване на това,което виждам. Ако ученик седи с шлем ще си увреди зрението със сигурност. И къде е проблема да учат on-line? Как въобще си представят тинейджъри с шлемове?