202

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 3 години

ГЛУПОСТИИИИИ ! КАК ПА ТОЛКОВА ДНИ НА ПРОТЕСТИ НЯМАШЕ ТОЛКОВА ЗАРАЗЕНИ , А СЕГА В СТУДА И КОГАТО СЕ ВЪРНАХА ОТ БРЩКСЕЛ СЕ ЗАРАЗИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ? АЙ СТИГА С ТЕЯ ПРОСТОТИИ БЕ !

201

anonimen

преди 3 години

Кога ще има присъда за убиеца на Милен Цветков????? Ние от простолюдието горещо се интересуваме, защо не пишете какво се случва всеки ден по делото с убиеца и какво прави той в момента? а ни занимавате с тоя вирус на фона на толкова прикрити неща в държавата????????

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"шведите като най-глупави си оставиха нещата да си се развият и от 3 месеца имат под 10 починали"A Финландците и Норвежците, дето не оставиха нещата да си се развият в момента са на положението не Швеция, но имат 10 пъти по-малко умрели.

199

65

преди 3 години

А магазините ,а големите хранителни вериги?Там не е ли закрито и хората са 300 пъти в повече от дискотеката.Защо не обясните дали се проверяват тия огромни площи,а?Защо не кажете колко много е застрашен персонала,и всеки следващ клиент? Нямам дискотека или др.заведение ,но мисля ,че това е безмислено даже жестоко.Просто здравната система закъсва и трябва да и се спечели време.

198

Додо

преди 3 години

Китайската чума плъзна из целия свят. Затворени, охраняеми граници, депортация на позиращите за "сирийски бежанци" грабители на блага от Третия Свят, етно-държави и християнската духовност са Спасението. Богъ Съ Нами, братя!

197

до Китайски синдром

преди 3 години

Китай овалдя всичко, защото биеха и затваряха. В демократична Европа такива работи няма - позволяват се туристически посещения в други държави без направен тест, разходки къде ли не без маски. Е как да спре това? Чета сега в Германия почнали да протестират и да трошат. Айде да чупят и мародерстват в Китай! Я марш в пандиза! Ама либерастическа Европа няма такива работи. По-добре да се заразят още стотици и да измрат хиляди.

196

Анонимен

преди 3 години

Някакви доказателства? Научно изследване,нещо....???

195

Анонимен

преди 3 години

Затворете училищата, преди да избиете всичко живо. Децата може и да не го карат тежко, но разнасят заразите. Там не се спазват никакви мерки, смесват се класове, в междучасията децата са на лафките накуп ....

194

Китайски синдром

преди 3 години

Защо мълчат като посрани *** за ситуацията в Китай-там от месеци твърдят че нямат местен вирус , а само от приходящи .И цифрите на фона на нашите са смешни.Явно там режима се справя за разлика от демократичните лигльовци.

193

Пиянска логика

преди 3 години

Ако е така училищата са най големия развъдник на вируса-пълно е с хора без дисциплина и го разнасят навсякъде.Но за това никой не говори.Малките го изкарват леко но какво да кажем за роднините им.

192

Анонимен

преди 3 години

Някакви доказателства???

191

баба мара

преди 3 години

разпоредете на аптеките да ни дават лекарствата без рецепти защото живи нямада излезем от поликлиниките ако влезем за 3 месечна рецепта

190

...

преди 3 години

До Психически последствЕла душко да те цмукна. Да та опъна кат пистарка на магистрала. Стига се оплаква. Най-добрия шоколад е ***. Идеш ли???

189

АнонимеН

преди 3 години

НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯРЕСТОРАНТИТЕМОЛОВЕТЕКИНАТАТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ!!!ОСТАНА ПАК ДА ЗАТВОРЯТ ГРАДОВЕТЕ

188

Анонимен

преди 3 години

Най-закритите заведения са училищата. 800 000 деца и възрастни на закрито по 6-8 часа всеки ден. Но има "политическо съгласие" да не се пипа този въпрос, защото правителството ще падне. Тези хора предпочитат да предизвикат хиляди смъртни случаи пред обикновена логика и разум.

187

офф

преди 3 години

***! Въпреки Цветница, Великден и баловете в България нямаше първа вълна!

186

Анонимен

преди 3 години

"В Япония маските не са задължителни,обаче 95% от хората ги носят,защото са отговорни и дисциплинирани!".......В Япония, Китай, Сингапур и на много други места в Азия маски носят всички от много години насам, заради мръсния въздух в градовете. Специално в Япония им е станало втора природа, повтарям - отдавна, а не заради коронавируса. Който е ходил по света е виждал японските туристи - всички с маски на лицето и чадърче. А че са дисциплинирани - да, така е.

185

Анонимен

преди 3 години

До д-р Бил БоцИмето говори достатъчно за компетентността Ви :)

184

13

преди 3 години

До забавлениеАЗ НЕ ПОСЕЩАВАМ - БАРДАЦИТЕ, ВБОЛНИЦА- РАБОТЯ- ОПЕРАЦИОННА СЕСТРА СЪМ И СЪМ ЦДРАВА, СЛАВА НА БОГААА!!!

183

Анонимен

преди 3 години

Тоа много ***.