13

Анонимен

преди 3 години

Има два подхода към епидемията. При първият най-важното е да се спре епидемията и за тази цел те спират нормалния живот за няколко месеца, след което живота си продължава с предпазни мерки да не се внесе заразата от чужбина, а ако се появи някъде заразен, се взимат мерки да няма нови заразени. Вторият подход целта е да се осигурят достатъчно легла в болниците. Прави се и услуга на бизнеса, като ограниченията малко го засягат. Резултатът е огромен брох заразени, срив на иконимиката и с години зар

12

До 14

преди 3 години

Казваш, че ако някой е застрелян с кършум в сърцете, то той е починал с куршум, но не от куршум. Куршумът е предизвикал разкъсвания и човекът е починал от разкъсванията, а не от куршума. Разбираш ли каква безмислица твърдиш?

11

Работник от Чехия

преди 3 години

Някой да е чувал или чел някъде за втора вълна в Китай? Замислете се малко. Световната здравна организация си върти игрите, ние *** им се връзваме и до кога ще я караме така, незнам. Между другото в Чехия не е толкова зле положението, колкото го описват. Поне в Пилзен не е.

10

Анонимен

преди 3 години

починали с коронавирус, а не от него

9

НАРОДЕ,

преди 3 години

Носи си маските и мий ръцете. Не разбрахте ли, че от короната няма да умре нито един политик и нито един богаташ, защото лекарства и внимание ще има за него със сигурност, но за нас - вашите майки и бащи на по 60 години - няма да има. Мислете. БЪДЕТЕ ХОРА.

8

Анонимен

преди 3 години

спокойно вирусът ходи само по тъпите индивиди, които още не са загрели че трябва да спазват социална дистанция и че положението е много много сериозно ...

7

Анонимен

преди 3 години

Борисов се страхува от малкото на брой, но кресливи протестиращи! Радев така и не проумя, че злобата му е в повече! Трябват по-смели правителствени решения, а не на парче.

6

Анонимен

преди 3 години

A в Белорус защо не се увеличава, опозиционерката Тихановская защо се разхожда по цяла Европа и не обясни?

5

Зоро

преди 3 години

Отвориха училищата на 1 септември. Защото бяха много добре дотогава.Сега са ги затворили, но след дъжд качулка.Не знам нашия НОЩ какво блее, какво чака. Здравната система на Чехия е светлинни години пред нас, а са изпукали!Тук ако утре не затворят училищата и се бъзикаат още седмица, ще има трупове по улиците и Бг ще бъде закрита.Аз настоявах да се въведат маски на закрито. След 2 месеца НОЩ, който ги отричаше, ги въведе.Настоявах да не почват обучение присъствено. Мина месец и валякът....

4

Анонимен

преди 3 години

На Мехия ще помогнат но на опростачен *** НИКОЙ няма да помага.На това долно племе помощ НИКОГА.

3

МишоСекирата Корница

преди 3 години

До 1 АнонименТо и министъра на здравеопазването на Германия Шпан, носи маски през цялото време...!!! Ама, като си чеше дупето с кожени дудуци- ей го сега, заразен от Корона! Язък за мерките му..! Анадън ми?

2

Анонимен

преди 3 години

С коронавирус или от коронавирус ? Второто е малко вероятно тъй като не се извършват аутопсии...

1

Анонимен

преди 3 години

Щото там не си бият лекарите, ако си ги биеха като нас... ехеееее