15

Анонимен

преди 3 години

Това не е новина. Черно море са силен отбор. Не е срамно да паднеш от него.

14

Ловчанлията!

преди 3 години

Браво мряци - евала. Поздрави за всички Левскари добре ли е? От "фен на Лвски", помня как палихте магазинчета в Ловеч левскари - обикновените хора с НИЩО не го заслужаваха. Все такада сте левскари, когато сте най-добре.

13

Цска-тата за смях...

преди 3 години

Питали радио Ереван за ЦСКА-тата: Какво става ако се обединят две ментета ?Радиото отговорило: По-голямо менте.

12

цирк

преди 3 години

Смешна постановка на полувремето ако искате пари ще паднете.На един мач българите бяха най-големите расисти за да свалят презедента.

11

Цесекар

преди 3 години

До 16Нима смяташ, че Щрабаг доброволно ще дават милиони за Левски. Нима смяташ, че Боко не урежда пари за Левски. Нали ако ви изостави, на другия ден сте фалирали, и съответно ще загуби доста избиратели, а той милият все още се надява пак да ги бие. Той официално си призна, че е болен левскар. Какво по-лесно от това, от позицията, на която се намира да помага на любимия си клуб.

10

Анонимен

преди 3 години

Уж щяха да карат с юноши и млади играчи с ниски заплати докато се стабилизират финансово,а пак взеха *** и пульо със заплати по 10 бона на месец. Резултатите показват колко заслужават тези пари. Дали ще завършат 7-9 или 11 ми е все тая. Ама предпочитах да играят играчи дето взимат 2-3 хиляди, а не феновете да храним такива мързеливци или такива като Станислав Иванов който клубът го е създал и сега не иска да прави трансфер да помогне,за да си тръгне без пари. Поредните лекенца.

9

Анонимен

преди 3 години

Е пък Борисов защо го намесваш? Малко са му проблемите в държавата, че и за Левски да мисли!Ако толкова много искаше, нямаше да "притиска фирми", а щеше да стане собственик. А пък той категорично отказа!

8

Цесекар

преди 3 години

До март месец няма да има проблеми за Левски. НАП няма да ги запорира. Други кредитори и разни чакащи пари от сините, ще бъдат съветвани да си мълчат. Проблемът ще дойде след изборите. Щрабаг веднага ще прекрати договора за спонсорство. Боко няма да може да притиска фирми и фирмички да даряват, възможно е Божков и той да си потърси парите, Хубчев, НАП, разни футболни агенти, забавени заплати. Наско май си купи фабрика на осми септември. По-старите фенове знаят това какво означава.

7

ЧМ

преди 3 години

Довиждане,Б група ви зове 26 кратни шампиони!

6

Браво Моряци !

преди 3 години

Моряци, поздравления !

5

Munchen_DE

преди 3 години

Това не е новина, те от лецки толкова си могат. Ще се борят за оцеляване. А феновете ако искат да продължат да си се бият, имат какво да делят, но не е за казване. Противно е някак си само да демонстрираш самочувствие до небето и да няма никакво покритие.

4

Анонимен

преди 3 години

Нямат спасение удариха дъното!Поне да спрат да се бият помежду си олиго..френите,защото няма кво да делят!

3

хахах

преди 3 години

тия от подуене, другия сезон май ще ритат на поляната. Натам отиват нещата. Сините балъци в Б група. хаххаххахха

2

Някой

преди 3 години

Браво , МОРЯЦИ !

1

Анонимен

преди 3 години

Левски в момента е пародия,по добре да се мислят някакви други варианти,Така ще оберат всички негативи който съществуват.