36

Анонимен

преди 3 години

Карантина: ден 7.- Приложението, което ми мери крачките, току-що ме попита дали не съм умряла.Тези ми говорят за новогодишни оферти. :D Ми то няма хора да останат дотогава както я подкараха по над 1600 на ден. До месец ще са над 6000 на ден. За Коледа по 12000 на ден.На печелившите честито!

35

Анонимен

преди 3 години

Лъжаа, Огромна Лъжаа ! Ей,сега гледам оферта за през седмицата 105 лв на човек на ден закуска и вечеря ! при положение ,че на същото място беше 82 лв.мъничко парче торта във вървежната верига рест. 7,50 лв. !та какви намаления ?,

34

СС

преди 3 години

Да го видя не го вярвам това с намалените цени! :) :)

33

Анонимен

преди 3 години

Цените почват от 1000 лв за 3 нощувки

32

Анонимен

преди 3 години

Знаем ги тези намаления. Миналата година примерно 500 лева, тази година планирали 700 лева, но с намалението ще е 600 лева.

31

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си пишете тука, хотелите и ресторантите пак ще бъдат пълни, просто няма да има ранни записвания тази година. Няма лошо и да си стоиш в къщи с противогаз и памперс, ако те кефи.

30

Пф

преди 3 години

Хората нямат какво да ядат, мисирките не спряха да ни повтарят как трябвало да сме спасявали подпорните стени на ГЕРБ, ДПС и БСП...Безочие.

29

Поскан Салза

преди 3 години

Поскан салза за хотелите на ГЕРБ. Хора, дайте да се обединим и да спасим туризма - хотелиерите от ГЕРБ, ДПС и БСП. И те са хора, и те деца имат. Време е да гласуват закон, който задължава гражданите да ходят на планина или море минимум по 1 седмица на сезон.Хотела на Далавери е пред фалит! Само граничарите са му останали. На ръба на оцеляването са...Криза сме.

28

Анонимен

преди 3 години

4 дена в банско за 2 човека стая плюс закуска.3560 лв.Щом има кой да им ходи могат да сложат и 50000 хил евро за ден що не.

27

Анонимен

преди 3 години

Ауу не, искам пак за 1 водняна ракия, 1 салата и 3 кашкавалчета с непозната певица да плащаммпо 200лв куверт. Не ни отнемайте скъпотията. Са ако кажат такситата че ще возят по показание а не фиксирано по 30лв курса и ще сме бетерневропейците

26

Анонимен

преди 3 години

За тоя уикенд хотелите бяха фул, а цените им както винаги-високи

25

Анонимен

преди 3 години

Ще има много работа за гробарите тая година, уружай е за тях в момента... а всякакви алчни хотелиерчета им помагат с тия оферти.

24

Анонимен

преди 3 години

Ще я превъртя с дистанционното.Като няма работа,няма от къде и пари за празнуване.Бойко лев не ми даде заради короната...

23

Немец

преди 3 години

Ще ям вурст в Германия за 100 Евро, ама няма да похарча 60 лева за куверт! Българите са балами и бизнеса тук е фалш! Вурста е вкусен и е немски!

22

Анонимен

преди 3 години

И без пари да ги направят, пак няма да идем. Не ни се мре.

21

Андрешко

преди 3 години

Май само слабо токово умните от УНСС Вузувете и Дискотеките не разбраха,че в тоя свят дискотеки ресторанти заведения висши и прости училища от 1г вече са напълно безполезни и никога вече няма да отворят врати каадърно и да видят нормално гости ,ученици студенти.Докато е време преобразувайте тея плевели в обори за животнийй тип Фермата .В мандри за храна сирене луканка и пастет, щото скоро че ручатте жабетата ама и тех нема ги има щото Искъро пресъъна.Дийй,Дий Господа...

20

Анонимен

преди 3 години

На тия хотелиери рекламата безплатна ли е? Уж нямали пари пък рекламата на макс. Как стават тия работи? Нещо май не са редовни, трябва да се проверява.

19

XXL

преди 3 години

Я си стойта вкъщи.. 60-120 лв куверт си е лудост направо. За тези пари ще си напазарува човек за вкъщи за цялото семейство, и хайвер ще има в менюто даже.

18

Анонимен

преди 3 години

Искате ли да спестите пари за Коледа? Сега е времето, да разкажете на децата, че дядо Коледа е умрял от коронавирус!

17

Анонимен

преди 3 години

Избрахте ли вече, къде ще ядете пържола с гъбен сос за 200 лева на Нова година ;-)