88

Анонимен

преди 3 години

До #109 Аз залагам на Шкембе войводата, считам, че той е вече десният сол т.а.ш.ак на тиквуна. За другото съм съгласен...

87

Анонимен

преди 3 години

Този е най големият слуга на българският Пиночет! Нагли са и не искат да се ходят! Впили са се в "мандата" си сякаш след него няма живот след него! Оставка мутри!

86

Анонимен

преди 3 години

С обичайното фалшифициране на изборите и с платените гласове на малцинството, мутрите ще спечелят редовните избори, но биха загубили предсрочните, защото няма да могат да ги фалшифицират.

85

Анонимен

преди 3 години

Мутрите не ги ли е срам изобщо да се появяват пред хората? За 11 години мутрите ни направиха най-бедната държава в ЕС и не само че ни направиха най-бедната държава, но и 11 години продължаваме да изоставаме от другите държави в ЕС.

84

Анонимен

преди 3 години

Оставка!И без повече приказки.

83

Анонимен

преди 3 години

Преди да дойдат мутрите през 2009 година, доходите ни растяха с по 15-20% на година. Дойдоха мутрите и доходите ни първо замръзнаха, а после бавно се увеличават - средно с 5% за тези 11 години мутренски управление. Защо някои искат да останат с ниски доходи, заедно с всички останали?

82

Анонимен

преди 3 години

Колко ли трябва да си пропаднал, за да защитаваш мутрите и да искаш да пропадаш още повече?

81

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!

80

Анонимен

преди 3 години

Даже Румъния ни изпревари заради некадърното и корумпирано управление на мутрите. Не искам България да продължи да изостава от другите държави в ЕС, както е от 2009 година, когато мутрите завзеха властта в България.

79

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!Искаме справедливост, демокрация и свобода.

78

Анонимен

преди 3 години

Правителството на мутрите да си ходи заедно с мутрите в прокуратурата. Искаме нормална държава, а не мутренска държава.

77

Анонимен

преди 3 години

Всеки трябва да протестира против мутрите във властта. Явно мутрите са наплашили хората и малко хора смеят да протестират.

76

Реалист

преди 3 години

Като станат новозаразените над 7000 на ден заради неадекватните мерки на мутрите, и тотално затваряне ще има.

75

Анонимен

преди 3 години

Няма спор, че управлението на мутрите е най-престъпното и некадърно управление на България. Това всеки нормален човек отдавна го е разбрал.

74

Обективен

преди 3 години

Събрали се мутрите да решават какво да правят с епидемията и какво решиха? Решиха, че недостатъчен брой хора умират и трябва да са повече. Веднага мутрите намериха и начините това да стане. Първо мутрите решиха да останат отворени местата, където хората най-много се заразяват с този коронавирус. Това им се видя недостатъчно и мутрите решиха да спрат здравната система в България като забранят плановите операции, за да измрат още хора от други болести, заради отказано лечение.

73

Анонимен

преди 3 години

Този некадърник винаги го вадят като последна резерва в защита на мутрите. От днес мутрите спряха плановите операции в болниците, с което обрекоха на смърт и мъчение стотици хиляди българи.

72

Анонимен

преди 3 години

Освен, че най-корумпираното правителство, правителството на мутрите се оказа и най--некадърното. За 11 години безконтролна власт, мутрите така и не се научиха да управляват.

71

Обективен

преди 3 години

Трябва президентът да направи партия. Той успя да направи немислимото - обедини народа, като се обяви срещу мутрите. Мутрите не са народа. Никой нормален човек не иска да се обединява с мутрите. Даже платените от мутрите социологически проучвания не смеят да отрекат факта, че народа подкрепя президента и е против мутрите.

70

Анонимен

преди 3 години

Този пак много говори и нищо не казва. Аман от некадърници в правителството.

69

Ани

преди 3 години

Аз не виждам как Радев ще спечели изборите с няколкото мутри които едвам успява да събере на протеста.Хубавото на протеста е че хората виждат кои са мутрите и колко са жалки.Резултата е че Радев разедини народа на две силно неравни части.Едно малцинство от мутри от които се очаква да бъдат юмрука на социализма и да ги противопостави на Народа.Те ме мотивират да гласувам за Бойко.