154

Тиквоний Велики

преди 3 години

Кадърните и схватливи доктори,лекари,зъболекари и тн. отдавна не работят с здравната каса.Бичат си час пром=весел дом и това е.В държавнитв боолници останаха или най-некадърните,или просто някой с основни знания който или нв му се занимава за частен кабинет или го мързи!!! Казах,мислвте квот си искате,пишете квот си искате :) лекарите гледат на нас като на портмоне.Един дол дренки са и всички са в сивия сектор.Лично на мен не помня зъболекар или лекар да ми е давал касова бележка....

153

Маската

преди 3 години

Върдалят се трупове по улиците. Вземете мерки . Негасена вар .че ще плъзне чума по прасетата.

152

Анонимен

преди 3 години

Още по-зле ще стане! Нали сме много умни, особено да сме ПРОТИВ!ПРОТИВ МАСКИ,ЗАБРАНА НА БАЛОВЕ,МАЧОВЕ,НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МЕРКИ! ДОКТОРИТЕ СА ПРОСТИ ЩАБА ОПЛЮТ,МАНГЪРОВ ВЕЛИК И РАДЕВ С ВИРУСА НА ЖЪЛТИ ПЛОЧКИ И ШИПКА! СМЪРТТА НА ЛЕКАРИТЕ вече не ви трогва! Техните деца и родители може да плачат, важното е ние да ядем и пием и музиката до дупка!

151

Жалко, но факт

преди 3 години

Има една статия в дойче уеле на някой си проф.Евгений Дайнов. Както казва Алеко- "прави ги на мат и маскара"

150

глас от тъдява

преди 3 години

Ама разбира се че никого не са върнали , съвсем ясно го пише- приели са го и като видят че е зян го изписват.

149

САТАНА

преди 3 години

Още

148

R

преди 3 години

До КойчеффA според мене лъжеш като дърт ***. А сподели в кои болници е било и кога ?

147

Анонимен

преди 3 години

Това с пълните отделения не го вярвам. Два пъти ми се е налагало да влизам в болница и двата пъти със супер много връзки ме приеха, защото нямало места. Оказа се, че вътре беше абсолютно празно, а аз наблюдавах как връщаха хора като мен, защото били запълнени.И кво викаш не приемат, щото не искат паричките на здравната каса?Айде бе...преди 20 години може и да е било така...вече отдааааавна не е така, колкото повече толкоз повечее е сега, всеки гледа да напълни отделението, щото това са пари

146

The Real Бай Иван

преди 3 години

Трябваше някой да ви каже преди време, че яко ще се мре.А, чакайте, каза ли ви го? Ама вие го наплюхте.Ми *** тогава.

145

Анонимен

преди 3 години

"до 155-Ще го пишат КОРОНА в напреднал стадий за да потулят нещата"Обаче още упорствате, че няма нищо а? Айде де дигнете си задниците и отидете в КОЯТО и да е болница и проверете за места!!! Имам приятел с двустранна бронхопрелвомния в къщи....с антибиоцити, щото нямало места. Такова нещо не се е случвало никога от 40-50 години!!!

144

Анонимен

преди 3 години

В отделенията лежат всякакви ***, които могат да се лекуват и вкъщи, за сметка на наистина спешни случаи. И в крайна сметка какъв е бил резултата от PCR теста?

143

66

преди 3 години

Момчета отделенията за лечение на този грип са пълни щото никой не е се сетил и от икономии да подготви повече.Лекарите изнемогват вече.Не може лекар специалист да работи за 1000лв. заплата а об. работник за 1500 и това е от години.Простия българин им се подиграва и се радва когато ги нападат ***.Е сега обаче ще се разбере защо тази тежка и високо ценена професия изпълнявана от много умни хора е и най платена по света.

142

До специални сили

преди 3 години

.Ако си от парашутната бригада си срам за нея, аз съм бил там наборен войник преди 20 години.Сигурно няма и да се сетиш, защо ти казвам това.

141

Койчефф

преди 3 години

Това с пълните отделения не го вярвам. Два пъти ми се е налагало да влизам в болница и двата пъти със супер много връзки ме приеха, защото нямало места. Оказа се, че вътре беше абсолютно празно, а аз наблюдавах как връщаха хора като мен, защото били запълнени.

140

Анонимен

преди 3 години

има хора, които са направо за разстрел. И тези хора управляват държавата по безумен начин

139

Анонимен

преди 3 години

Справяме се маи добре в цяла европаНяма да оставим никои без помощ да почине

138

Анонимен

преди 3 години

Всичко идва от социалистическата система която не сменихме през 1990г.А тя е същата като ''Топлофикация''-монопол!За автомобилите е измислено по-добре от колкото за хората.Задължителна застраховка и ако искаш каско.Обаче ако си направиш здравна застраховка,не ти отпада вноската към НЗОК.СОЦИАЛИЗЪМ!При автомобилите дори задължителната застраховка покрива щетите на другия участник в ПТП и обратно.НЗОК покрива само малка част ако се разболееш и трябва да доплащаш.Няма друга каса,няма конкуренция.

137

До 144

преди 3 години

Надали бихте говорили така, ако става въпрос за вашия баща или близък.

136

Специални Сили

преди 3 години

Как пък при нас нямаме един заразен с измисления вирус? Не казвам, че няма проблем и че няма вирус. Казвам, че при нас не вирее. А че ще умрат слабите в имунната система, ами ще умрат. От векове е така. Слабите умират. Факт. Също болните с купища болести. Нямащи нищо общо с вируса. Хора умират постоянно.

135

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Бойко да го уволни! То и без това здравните министри не изкарват повече от 2-3месеца!Бойко, Радев или Нинова във всички случаи свързани с проява на лична отговорност не са ви ВИНОВНИ!!!Грамотни сте, четете и всеки сам трябва да си прецени какви мерки да приложи! Който чака да му наливат с фуния загива най първи!