29

Анонимен

преди 3 години

Бря,..министри ,президент се лекуват за два дни,е къв вирус само жали ги ,а бедняците мрът

28

Анонимен

преди 3 години

за милиони няма закони

27

Анонимен

преди 3 години

Е как стават тия работи? На Киро футболиста РЗИ му снема карантината, а пък на другите налага по 10 хил. лв. глоба за същото нарушение.

26

Анонимен

преди 3 години

На какво основание се отлага карантината от РЗИ. Има ли закони в тази държава или закона е ЗА КОН?

25

До 20

преди 3 години

Може би са лекувани с Ремдедивир тия пет дни.Друго обяснение няма.То и Тръмп набързо се оправи.

24

Анонимен

преди 3 години

И какво толкова ще свърши за два дни тоя дядка, освен дето ,,разлая кучетата,,Що не си седи десетте дни в къщи .Или не може да борави с компютър

23

Анонимен

преди 3 години

Пенчев -шефа на РЗИ започва да се прбоядисва.С тия гафове с карантините на властимащите ще предизвика излишни вълнения.Това ли му е целта.В какъв експеримент ни вкарва тоя човек?Мангърец

22

Анонимен

преди 3 години

Фарса продължава с пълна сила!!!

21

Анонимен

преди 3 години

За кучета и котки може, а за прасета не може.Хунтата ГЕРБ в затвора!

20

Анонимен

преди 3 години

За обикновените хора твърда карантина без право на отпадане при отрицателен PCR тест и налагане на глоба за неспазване на карантината. А за политическия елит се прилагат неписани правила. Плюя ви на заповедите, щом вие си ги нарушавате. След тези скандални прецеденти всеки с отрицателен PCR тест може да прави каквото си иска, включително да ходи по нощните заведения и да да купонясва до зори. Хората тези ни правят на iдиоти.

19

Оставка

преди 3 години

Алоу, НОЩ къде сте, какво правим с вашите директиви? За 24ч. три карантини паднаха с отрицателен ПСР тест. Да не би Ковид-19 се развива различно при политици и обикновени хора?! После обвиняте хората, че не ви спазват безумните мерки. Оставка бе, ***! Съсипахте държавата.

18

Анонимен

преди 3 години

Снощи по "Панорама" професорката социоложка Румяна Коларова се пенеше поне 15 минути да убеждава, че Радев е трябвало веднага да се изолира за няколко дена, след като е контактен, въпреки отрицателните тестове, това била европейската практика, ... Любопитно ми е сега каква песен би запяла.

17

Анонимен

преди 3 години

Че как иначе ще иначе.И къде скриха племенника му Горанов, който открадна 700 млн лв в съучастие с Борисов.Гешев докога ще се прави на разсеян?

16

ТТ

преди 3 години

ТОЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРИ БАЙ СТАВРИ ..., АМА НЕЩО СЕ ЗАБАВИХА НЕЩАТА.БОГ ЗАБАВЯ АМА НЕ ЗАБРАВЯ !ДА МУ СЕ ПОДГОТВИ НЕЙ-СЕВЕРНАТА КИЛИЯ ...

15

Бау

преди 3 години

Спокойно! Виждате, че никой не пострада - Ни президента, ни Боко Тиквата, ни Нани, ни дядо Анани! Набързо им отменят карантината и продължава рекламна трупа ,,Джипка" да джитка с обиколки и репортажи от родопските гори! Да бяха се натръшкали за 2 дни всичките, тогава всички щяхте да вярвате, че положението е меко казано - изтървано! Още - ще минат 2-3 седмици и тържествено лично Премиерът ще ви обяви, че благодарение на взетите мерки пак ви е спасил и има нулев наплив на пандемия 20-20!

14

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ - ЗАТВАРЯЙ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ-ЯСЛИТЕ И УЧИЛИЩАТА!СТРАХ АЛИ ТЕ, БОРИСОВ?ОТ 50 МО.ЛОУМНИ М.ЕТ.ЕЖ.НИКА ЛИ ТЕ Е СТРАХ?НАЛИ КАЗА, ЧЕ ПРИ НАД 100 ЧОВЕКА ЩЕ ПРОМЕНИШ МЕРКИТЕ?СЕГА СА НАД 1 100ДО МЕСЕЦ ЩЕ СА ПО 3000 НА ДЕН.. ДАЖЕ И ДО 6000 Е ПРОГНОЗАТАЗАТВАРЯЙ - НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ ЩОТО ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И НА БОГА НЕ Е ДРАГ!ТО БИВА-БИВА АМА ТВОЕТО ГРАНИЦИ С МАЛО.УМЩИНА!АЗ ТЕ ПОДКРЕПЯХ... НО ТВОЕТО Е КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.ЗАТВАРЯЙ-ЩОТО НЯМА ДА ОСТАНАТ ИЗБИРАТЕЛИ!

13

Анонимен

преди 3 години

Карантинираните се разкарват в автобуса и не им пука за нищо. Преди два дни в автобус 1 в гр. Пловдив - след спирката на тунела се качи едно момиче около 15 или 17г. и седна пред мен. Говореше по телефона. Сложи едната си ръка пред устата. Първо помислих, че е заради маската понеже и беше под устата. Но се оказа, че иска да каже нещо тихо на някой..с когото говореше. Тя каза: Тази карантина е ужасна. Утре Ралица има рожден ден.. и не чух как продължи защото слезнах на Водната палата.Не спазват

12

Анонимен

преди 3 години

Тинквун правиш пир по време на чума бе ! Божков дали ще ти прости ,аз не бих ако имах неговите възможности....

11

Анонимен

преди 3 години

Мда, ясно си проличаха двойните стандарти. Тиквата след два отрицателни - може, а помня едно семейство след три отрицателни не можеше, че и глоба им нахакаха...

10

Анонимен

преди 3 години

Полският президент Анджей Дуда е дал положителен тест за коронавирус. 48-годишният Дуда се е тествал в петък и все още не е ясно как се е заразил. Той се чувства добре и състоянието му не е тежко.