46

къцайте тролчета

преди 3 години

Абе и това с президента няма да спаси герб.Вече герб е в отходната яма.Няма по мразена партия от герб,даже омразата за бсп е по-малка!

45

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта се е покрил от понеделник насам - сигурно кашля някъде на скришно, че ще настане международен скандал, ако се изкашля публично.

44

U2

преди 3 години

От дивите изпълнения на зеления чорап досега страдаха сама българите...Сега Естония и Полша също изпитаха сладостта на Радевото малоумие...

43

РАДЕВ --ВЪН!

преди 3 години

ФИГУРАНТА НОСИ ОПАСНА РУСКА ВИРУСНА ЗАРАЗА ЗА БЪЛГАРИТЕ!БЪЛГАРИ ---ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ БАЦИЛ "РАДЕВ"

42

izh

преди 3 години

До редакторите:Слугинаж майни !!!

41

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

БАЦИЛА ГУМЕН РАДЕВ Е МНООООГО ОПАСЕН!ВЕЧЕ И ПОЛША ГО РАЗБРА....!НАРОДА ТРЯБВА , ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РУСКИ БАЦИЛ "РАДЕВ"!

40

Анонимен

преди 3 години

Изобщо няма симптоми за какво разболяване дрънка те. Толкова време пишете за тоя вирус, така и не разбрахте че едно е да дадеш положителна проба, друго е да си болен. Или се правите че не знаете, а участвате нарочно в зомбирането на хората?!

39

Анонимен

преди 3 години

e и?> ще му мине като след грип

38

Гражданинът Миро

преди 3 години

Поредните манипулации, които да захранят герберските роби. Президентът ни НЯМА Ковид 19 и в този ред на мисли няма как този Дуда да го е прехванал от него. Точка.

37

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Сега след Дуда,току виж и...половин Полша ще...прихване.Добре че Боко Тиквата е корава банкянска...тиква,макар че ходи насам-натам нищо му няма и затова народа му е...здрав.

36

Анонимен

преди 3 години

С не по-малък успех бихте могли да кажете, че полският президент се разболял от COVID-19 след пътуването си в Украйна и срещата със Зе.

35

Анонимен

преди 3 години

Радев е болен, това го знаем отдавна.

34

Анонимен

преди 3 години

30 Ти си лъжец, дори и в либералния Дойче Веле има нарочна статия за заразяването на консервативния полски лидер Дуда! Статията казва, че не е ясно как е станало заразяването му, но в Естония се е срещнал с бг президента Радев, който ( уточнява изданието!) веднага след прибирането му, а и в момента е под карантина!!!Малко вероятно е да четеш английски, но мога да дам и линк към статията в DW

33

Анонимен

преди 3 години

Бабо Маро не ти ли харесват американските интереси?Предпочиташ руските - тогава когато им лижехме задните части на руснаците ходехме полугладни без право да пътуваме по света.Можеш и сега да се изселиш в Русия.А Путин може да ти даде и пенсия. Тя е по-малка от бългаската, но там може пък да ти хареса.

32

баба мара

преди 3 години

това е знак от господ да не се занимаваме с никакви морета да не наливаме милионина сулъо и пулъо в офшорки и да не ставаме мишени заради краварски интереси

31

ибриka на Решетников

преди 3 години

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

30

Анонимен

преди 3 години

Що герберски, бе?Навсякъде пише, че това "Три морета" било с антируска насоченост.Значи, за да го спрат да не участва БСП то имат сметка да го върнат от Естония.Вие съвсем се побъркахте и отказвате да мислите.

29

Анонимен

преди 3 години

Явно Радев е здрав заразоносител, ба си глупостите пишете и внушавате, в западната праса няма и дума за подобва връзка, гн-усни герберските подмазвачи

28

Анонимен

преди 3 години

Кой лъже?Тия дето казват, че Радев е с отрицателен тест или тия дето казват, че е с положителен, но за да го спасят обявили, че е с отрицателен??Аман от лъжци.

27

Анонимен

преди 3 години

И моята колежка си направи два теста - и двата негативни, но затова пък си имаше симптоми загуба на вкус и обоняние. Сина и мъжа й пък бяха с положителни тестове и характерни симптоми.Това с трите отрицателни теста на Радев хич не го вземайте на сериозно. На тестовете не може да се вярва на 100%.