9

Божа работа!!!!!!!!!

преди 3 години

До ДодоТой заразява-изцелява, убива и възкресява! т.е. БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ за всички греховебеззаконие - грях - наказание със смърт! Народе!!! вярвай единствено в Господа-Бог.Иесус е спасителят и никой друг! С науката и медицината дотук! Следва Светия Дух...

8

ПорЦелан

преди 3 години

Загубена фирма. Нито шефа, нито служителя имат достатъчно работа. Аз работя днес за да си освободя понеделника за лични нужди.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Аз пък съм на на обратния полюс. Върша повече работа. Порсот вместо сутринта да стана и да почна да се оправям за работа, правя си кафетои почвам. Случва ми се, пижамата да я махан чак на обяд. И свършвам до към 15:00, вмедсто в 16:30. Нямам проблем с личния живот, защото реално, преди, както и сега, съм зает в тези часове. Дори има бонус, че на обяд сме заедно.

6

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама се следи производителнст. Колкто и корпоративни глупсиоти да има, досега не съм чул "От три години само ти расте производителността, но ще те уним, защото скътаваш в петъците ..."Всеки гледа финалните жифри и чекбоксчетата, да са зачеркнати. Ако фирмата наема деткетиви, да те следи, дали в този час работиш или цъкаш лигата, значи фирмата е кьопава, а работта ти е от без значение, щом не усещат разликата. Търси си нова работа.

5

Анонимен

преди 3 години

И какво ако не работи от къщи?Аз го мразя ХО, защото се оказва, че работя фактически повече за същото заплащане. Освен това не може да разделиш работата от личния си живот.

4

Анонимен

преди 3 години

""Компаниите могат да използват намесата на детективи като здравословна превенция."АХХАха! 800 евро плащат на ден на детектива, значи агенцията му взима поне 1300. Не знам колко следи, ама гаранция ви давам, че ще е поне седмица. Знач компанита набухала 10 000 еврака, за види, дали служителя скатава някой час отгоре и после, ще си говори с него. АХАХХАХАКой мениджър го измисли това? Ще скършат крилцата и като го уволнят, ще го пишат във вестниците...

3

Додо

преди 3 години

*атаки

2

Додо

преди 3 години

Новия Световен Ред продължава с хибридните си атали да изгражда едно хармонично общество на доверие, братство и единство между хората. Браво!

1

Анонимен

преди 3 години

Реално няма никакво значение къде е служителя, когато работи. Може от вкъщи, може от някой хотел или вила в друга държава или накъде другаде, важното е да си върши работата.