59

Лекар

преди 3 години

Просто няма никаква логика!?!При грипна епидемия задължително се спират плановите операции а при ковид-пандемия не!!!А причината е ясна и се нарича "клинични пътеки" т.е. точене на касата!!!

58

Анонимен

преди 3 години

В Шевеция - Новозаразените са 88%, спрямо тези в България.Броят на починалите, за седмицата е само 600% от тези в България.Това са данните.

57

Анонимен

преди 3 години

Впрочем, оня Ивайло дето искаше да купи болницта, да сте чули, за него или някой от неговите да е болен от корона? Не. Защо ли :)ААХАХХАХАХАХАХАХХ

56

От 59

преди 3 години

Кво станааа, бЕ!Млъкна нещо, а?

55

Анонимен

преди 3 години

До До 48АХАХхахаха! И какво ще е престъплението?Коментаа му беше, че някой му предлагал пари, да каже, че е болен от корона.И какво ще каже в съда? Ами един бездомник!И до там. GG баце! И успех, да внесеш такова дело в съда. Па ако искаше да прави мизеря, можеше да направи няколко бота и да публикува от 5-6000 адреса различни истории.

54

Анонимен

преди 3 години

До До 48"Не си подал сигнал, защото нямаш никакво доказателство,а ако имаш и го криеш, направо си съучастник."По силата на кой закон си съучастник? Гражданите няма задължението, да съобщават за престъпления.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Не! Това сме всьчики не!Онеправданите! Наранените! излъганите! Измамени!Бъъъъългарите!А вие! А вие сте като глутница ВЪЛЦИ! Зли и коварни! Крадливи, лъжливи и заавистливи!Аххх Тангра, Танграааа ...

52

До 48

преди 3 години

Не си подал сигнал, защото нямаш никакво доказателство,а ако имаш и го криеш, направо си съучастник.Какво ме занимаваш със страховете си,сякаш не могат по IP адреса да те издирят,ако Прокуратурата реши да се самосезира.

51

Анонимен

преди 3 години

Ето ти ги данните, мърсолчо.България за последната седмица: 7423 новозаразени. 120 починали.Швеция за последната седмица: 6562 новозаразени. 20 починали.

50

Анонимен

преди 3 години

До 56Ми не, не сте целия български народ. Вие сте шепа душевно болни които обикаляте форумите и ръсите пълни простотии и се мислите за някакви бунтари против системата, а реално сте просто смешни.

49

Анонимен

преди 3 години

И защо да не спрат плановите операции за 15 дни?БЛС се е напълнил с дебелопортфейлници май.Докато робчетата се потят в ковидсеторите,тия ще оперират планово?После къде ще настаняват оперираните ?Кой и кога е заседавал по този въпрос?Крайно време е тия тайнствени заседания на БЛС да се предават онлайн за членовете на БЛС да видим какви мотиви изтъкват.Събрания на дружествата не е имало по този въпрос, как решават да публикуват декларации?

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Ние сме целият български народ. Прав си, че не сме специални, иначе щяхме да направим нещо по въпроса.

47

Анонимен

преди 3 години

До 54То на вас каквото и да ви се каже все си мислите, че ви лъжат понеже сте нещо много специално. Ами не сте. На никой не му пука за вас.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Ем да бе ... така ше кажеш.

45

Анонимен

преди 3 години

До 50Ти Швеция си я виждал само на картата камо ли да знаеш за какво става дума там освен от това което си преочел в днес бг.

44

Анонимен

преди 3 години

До ...Такива като теб са за затвора не за болница. И двамата ми родители са в здравната система и много добре знам за какво става дума. На никой не се предлагат пари за да ги пишат болни *** такъв! В болница постъпват само вече сериозните случаи всички останали се лекуват домашно. Стига сте лъгали и въртели едни и същи глупости!

43

46

преди 3 години

И някой ще ми каже ли, как така водим Швеция по брой починали? Не! Шевеция не е паднала и изчезнала от картта. Много добре са си даже.

42

Анонимен

преди 3 години

А къде е справката, за заразените от Шипка?

41

Анонимен

преди 3 години

До До 43Е па ся и ти па се псри малко ...Подал сигнал. Върви подай сигнал срещу ГЕРБ и чакай ... виж какво ще ти се случи. Аде уе! нали си смел?! АХаааааа! Смел, смел .... ама не толкова.Аре! Видяхме те и тебе колко.

40

Анонимен

преди 3 години

И без това нормален човек не стъпва в балканска дискотекта не е голяма загуба за утайките.