56

Пульо

преди 3 години

Нека НЕ" СПАСЯВАМЕ "децата от простотията ( от неходене на училище) ! Знаем ,че тук се залага на *** НАРОД предвид и нивото в държавата и осанката на вожда ,но всиЧки бъдещи фолкпевици ,продавачи и шофьори не пишете неадекватни постове ( и без това сте неграмотни ) ...Децата са най - незастрашени от вируса ,а само там се оглеждате ...който го е страх да си седи дома и да се обучава дистанционно ( каквото и да означава това) ! Стига с този насаждан страх - ако някой боледува си остава вкъщи

55

Сульо

преди 3 години

Да ме забравите да си купите много тоалетна хартия, че гледам 3/4 сте Усрали пейзажа от страх

54

Така е ..

преди 3 години

Училищата да се затворят. Да спасим децата.Те са нашето бъдеще.

53

Анонимен

преди 3 години

Много тежко го карат някои - докато други умират а има и без симптоми носители които дори не знаят, че го разнасят

52

Анонимен

преди 3 години

Възрастните и хората с тежки заболявания трябва да спазват строга карантина. Останалите трябва да продължат да работят и учат при доскорошните ограничения.

51

Гражданинът Миро

преди 3 години

Спрете да и давате думата на тази ''калинка''. Видяхме я колко струва и нямаме нужда от съветите и. Точка!

50

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е безпощаден към всички как бе към старите хора или по старчески и социални домове как за начало,а после за хора на възраст под 65,че до 20 год.а туй че децата от 0 до 10-20 год. са пощадени и били безсимптомни носители,които заразявали възрастните е странно понеже по принцип напада и концентрацията му расте с преминаване над критична маса и дозировка,че още превзема система по система с органите подред в организма,но плацентата е преграда за автономност на плода от половете,що система.

49

Анонимен

преди 3 години

Много ***, много нещо!

48

Анонимен

преди 3 години

Дано няма фа се наложи тежим на тока тая зима, защотомаса публика се е отказала от парно. Криви сметки, че с ток било по-изгодно.И като вирусът ни затвори яко тоя път, умниците от вкъщи ще претоварят тока, разбира се. Болниците дали ще откликнат на непредвидените пациенти. *** му обяснявай ти на *** защо трябва да си стои на село.

47

Анонимен

преди 3 години

Пазете се от студа. Вирусът р жесток. Както си спите нощем, почвате да се задушавате прогресивно. Болки в гърлото може и да няма, нито температура в началото. Просто изведнъж ставате йсто риба на сухо.А Топлофикация добре подпомага процеса. Ще пуснат отопленията за Баба Марта. Носете си маските ибвкъщи да не дишате студа!

46

Аз 2

преди 3 години

До АзС всички уважения, но учител с такъв правопис е....

45

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ИЗБЕРЕШ- да ЗАТВОРИШ Б.БОрисов в затвора или да СТОИШ Гладен и без Работа !!

44

Анонимен

преди 3 години

Пишете по-грамотни коментари !За пълен, кратък член чували ли сте ?Явно и вие трябва да се запишете да учите онлайн, за да се ограмотите малко.

43

Анонимен

преди 3 години

До Един тамКаква социализация с маски и шлемове, бе орган. Ти в училище скоро бил ли си? Пълен маскарад и пародия. По-добра социализация от нета няма. Там е дъдещето. Ама това лято трябвапе всичко да качат онлайн - учебници, програми, а не са плюнчат по стидиата, че с всики "необходими мерки" всичко ще бъде ОК. Ами не е ОК. Има вече двама или трима починали учители.

42

аааа да бе да

преди 3 години

днес си запазих сапаре в чалга дискотека, дал съм вече капаро, ще си ходя много ясну

41

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че децата ги гледат възрастни който са око 40,50 годишни. А психиката на тези деца които видят мама и тати болни не е ок. Така че онлайн е по добре за всички деца и възрастни който им позволява работата

40

Анонимен

преди 3 години

Егати племето сте. Вие сте по-важни от младите, така ли ?

39

Анонимен

преди 3 години

И какво като са заразени учениците !?Има ли им нещо- не !Стига сте мислили само за себе си, егоистиТе са бъдещето, не ние

38

НАЙ - важни

преди 3 години

Са стадионите и дискотеките.... Работят си на пълни обоороти.

37

Добър вечер

преди 3 години

Тридесет процента от учениците вече са с вирус. Просто не ги тестват.