190

Анонимен

преди 3 години

"Фирмата е изключително отговорна".Колко изключително? Може би толкова, че да упомене в договора с ЕС, че не носи каквато и да е отговорност при евентуални странични действия и/или смърт на ваксиниран субект. Вие, които лобирате за ваксини, чели ли сте договора между АстраЗенека и ЕС, или само пари получавате за пропаганда. Аз лично, намирам за крайно безотговорно да продавам продукт, който ако убие или осакати, виновния да бъде купилия продукта.

189

Анонимен

преди 3 години

не са замисли добро тези които подготвят ваксината, не ми трябва тяхната ваксина. през 2019 февруари претърях работен инцидент в германия медицината отказаха да ме лекуват имах всички осигуровки и прочее.творенията на сатана са подготвели някаква злина с тази ваксина

188

Астра Зенека

преди 3 години

Тия имат не-малко "успех" и в противогрипната ваксина. Ето например тя доста добре трепе в Южна Корея. Вече има няколко загинали и осакатени от нея. Моята доза от тази ваксина за НЕ-изолиран вирус ще си я даря на др. Кунчев, той да си сложи двойна доза, ако може и тройна.

187

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ,БЕ .....ВСЕ ЩЕ СЕ МРЕ ОТ НЕЩО...ХА,ХА,ХАААААААААНАЛИ , САМИ СИ ГО ИЗБИРАТЕ...??!МЕНЕ КВО МЕ БРИГА , ВАШИОТ ИЗБОР..?!

186

nimportequi

преди 3 години

Няма да се ваксинирам понеже имам съмнение че го изкарах - лека кашлица и болки в гърлото няколко дни ту се появява ту изчезва, но ако бях в рискова група щях да се ваксинирам и съветвам хората със странични заболявания да се ваксинират и да не се правят на луди и дано наистина ваксината да е успешна. А относно антиваксърите като се разболеят да не ходят в болница и да вдигат скандали все пак да се лекуват вкъщи нали не вярват на медицината.

185

Анонимен

преди 3 години

До кога ще ни заблуждават с измислените ваксини? Нали самите доктори казаха, че за една ваксина й трябва поне година разработка, и малко отгоре?!?!? Какво се получава на практика- някои правят ваксини, продават ги като топъл хляб, а ефектът? Всичко е игра на пари и власт! Интересно, кога някои ще разберат това, а не само да живеят в кошарата?

184

Анонимен

преди 3 години

До 200Какво какво?

183

А руската ваксина ?!

преди 3 години

А какво стана с руската ваксина ? Още ли не могат (вече три месеца от регистрацията )да я произведат ? Или не работи и затова не се произвежда?

182

Анонимен

преди 3 години

do 185"Умрелият от "английската ваксина" се оказа, че е бил от контролната група за сравнение, на които не им е правена ваксина за covid."Голямо разочарование за русофилите в България. А така се надяваха. Сега щетрябва пак да се фокусират върху следното:В Българи западна ваксина след месец и половина, а в Блатная руска (па било то и противошапна) КАГДА?

181

Анонимен

преди 3 години

Само некъдърници и непрофесионалисти казват, че няма имунитет срещу ковид. Това, че антителата изчезват след известно време не означава, че изчезва и имунитете. Веднага се произвеждат при нужда.

180

Анонимен

преди 3 години

Нали нямало траен имунитет срещу коронавируса бе, професорчета???За какво ни е тая шарлатанска ваксина тогава дето я измислихте за няколко месеца???По-голям ефект ще има ако поръся със светена вода и прекадя с тамян!!!

179

ЯЖТЕ СИ УШИТЕ!

преди 3 години

"Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ!"Надпис от времето на коминизма.Да се ваксинират религиозните - аз съм атеист, освен това не съм суеверен - не вярвам в таласъми и ваксини срещу коронавируси!!!

178

Амин

преди 3 години

Умрелият от "английската ваксина" се оказа, че е бил от контролната група за сравнение, на които не им е правена ваксина за covid. Какво правим сега - ваксинираните са живи, а някои от неваксинираните взеха да ***.Ай честито на антиваксърите. Аз ще се ваксинирам в първия възможен ден, като дойде ваксината! Трябва да има кой да ви носи цветя все пак на 40-то дни. Глупаците после ги забравят!

177

Слънчасали

преди 3 години

Той и доктора от Бургас, водеше много здравословен живот, спортуваше и ядеше полезни храни,... ама умря като куче. Не бъркайте инфекциозните заболявания с другите влияещи се от начина на живот. Не се правете на умни, защото хабер си нямате за какво става дума. Гробищата са пълни с умници, които са имали собствени версии за полезните и вредните неща в живота, прочетени в ненадеждни на източници. Совите не са това което са!

176

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм, но трябва да е европейска или американска. Рушки или китайски *** не щем.

175

Кина

преди 3 години

Който иска да се боцка: платено, или безплатно, все тая. Няма и не може да има работеща ваксина за това мутантче хахаха

174

Barba Ganios

преди 3 години

...da obsadim Parlamenta i da zalovim 250-te tikvenitsi vatre ! Posle da go vacinirame vsichkite do edin i da gi pusnem ! Tova triabva da napreavim !!!

173

УПОРИТО СЕ ГОВОРИ

преди 3 години

Че лекарската фамилия Ваклеови са си уредили и са си инжектирали от руската ваксина и около месец след това за съжаление починаха.

172

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 години

..И СРЕЩУ , КОЯ ТОЧНО МУТАЦИЯ НА ВИРУСА КОВИД-19 Е ИЗГОТВЕНА ВАКСИНАТА??ЗА НАИВНИЦИ ЛИ НИ МИСЛИТЕ?ЯВНО , СТЕ РЕШИЛИ ОТ БАН , ДА ТРУПАТЕ ПАРИ ....С ПРОИЗВОДСТВО НА МЕНТЕТА , ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!МНОГО Е ВЪЗМОЖНО И ДА СТЕ КОПИРАЛИ НЯКОЯ РУСКА ВАКСИНА --МЕНТЕ...ХА,ХА,ХААААА...ПРИ ТОЛКОВА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРТАЦИ НА ХРАНИЛКАТА В БАН---ОЧАКВАМ ВСЯКАКВИ ГАДНИ МРЪСОТИИИ...!

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонименq si sloji vaksina pa schte izpratim sys saliuti ot f 16 aaxaax