44

4epa

преди 3 години

ГОЛЯМ БРЪМБАР Е ТОЗИ !!!!!!!!!!

43

Анонимeн

преди 3 години

Их *** начи, това сладко дупе с къдрави косми / цит.Азис /, такава радост ще е за съкилийниците.

42

Чебурашка

преди 3 години

Ще обжалва и присъдата ще бъде условна с изпитателен срок. Проблем в България е съдът, не прокуратурата. Ще видите, че Бахаров няма да влезе в затвора.

41

d001

преди 3 години

Какво да кажа..........просто още един ***.

40

Чочо

преди 3 години

Доживотно отнемане на книжката и затвор за шофьори наркомани и пияни *** -убийци ,иначе няма оправия - при тях - съзнание 0 . Моля законотворците да помислят върху това !

39

petyr

преди 3 години

До rootЗаради такива като тоя , на нас наркоманите ни илиза лошо име :)

38

Сашо тъпия

преди 3 години

7 часа заседание ? Какво има толкова , виновен - отваряш буквара и там пише от една до три години . Работа за един час най много . А сега кой плаща 7 часа ?

37

The Butterfly Effect

преди 3 години

Интересно е как почти никога не съм чувал/чел нещо позитивно за тоя и за съжаление това не е случайно. Познавам го до такава степен, че да не искам да го опозная никога. Абсолютно ***, ако мога да се изразя така. Иначе е доста хитър и много добре усеща как да направи така, че да извлече максимум дивиденти за себе си, но е достатъчно човек, четящ езика на тялото, с приличен житейски опит да го прецени колко е изкуствен, лицемерен и долен. А и понякога обича да загражда ЧУЖДИ ЖЕНИ! :)

36

Pederast

преди 3 години

Daniel petkanov. Tva e nogo gaden chovek otvratitelen.

35

наблюдател

преди 3 години

По изхвърлянията си и по външен вид малко ми прилича на Божката Краев, но в много по-тежка форма.

34

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

33

тТт

преди 3 години

Ха на бас, че и този я ще вдигне кръвно, я ще получи бъбречна криза.И после - на санаториум за наша сметка!

32

Анонимен

преди 3 години

ще му я напавят условна на турчина

31

root

преди 3 години

Аз също взимам наркотици (по-точно кокаин) и пия някоя друга бира, но никога до сега не съм си позволявал да се кача да шофирам на някоя бира и друсан с кока. Ако съм дошъл трезвен с кола, тръгвам си с такси. Не съм си позволявал да правя панаири, заяждайки се, държайки се просташко. Понякога хората се оправдават с наркотици и алкохол, за да прикрият до някаква степен безразсъдното си поведение и действия, които понякога са фатални...

30

джави

преди 3 години

Точно затова като го видите след инцидент пиян или друсан в колата,не чакайте полиция да го наказва.

29

Ох Котьоо

преди 3 години

Ако имаше наистина закони, които се спазват малката красавица от снимката щеше да стане гадже на Рънърса в килията, но в България за такива като него закони няма. Тази присъда е само хвърляне на прах в очите на простолюдието. Ще обжалва, ще си плати, на апелативен ще съшият някое смекчаващо вината обстоятелство и хоп - присъдата ще се преквалифицира в условна. ГАРАНЦИЯ! Същата схема, априори, в момента се рязцъква с малкият Герберски син - убиецът на Милен Цветков!

28

Охооо, районен,

преди 3 години

а има още две инстанции, отиде ли делото във ВКС, там всичко се обръща наобратно и всичко ще се анулира, а Бахарчо ще си получи книжката за следващо напиване. Щом районният съд влачи делото една година, ВКС ще се произнесе след пет години със заключение -той вече се е поправил и е чист като сълза!?

27

Ковача

преди 3 години

Казармата и затвора възпитават. Като не си е научил уроците сега ще влиза в клас

26

Стамат

преди 3 години

До СветозарТоя лунгур че няма да си вземе бележка - няма, ами дано не бутуряса някого като се надруса следващия път и му дойде пауъра да кара.

25

Анонимен

преди 3 години

Сегашната му изцепка е в рамките на изпитателен срок от предишна присъда. Адвокати 7 часа са шикалкавили, но не е имало начин да бъде отърван. Ако това беше Иван Иванов от жк.Дружба, съд щеше за 2 часа да го набута в затвора за рецидив. Ще полежи 3-4 месеца на свободен режим. Има разни врътки за редуциране на присъдата.