11

Шляхтиц

преди 3 години

Много ми е интересно от къде ще намери осъденият 150 000 лева, за да заплати обезщетението ?????? Като се издават присъди помислено ли е за тяхното изпълнение ????? Някои шофьори имат натрупани глоби за хиляди левове и се движат спокойно с колите си. Помислено ли е за събирането на глобите ?????

10

Словянин

преди 3 години

При Бай Тошо имаше смъртна присъда. Сега се произвеждат либерални убийци. Поточно.

9

Ольов

преди 3 години

Това момче няма да е момче!

8

мнение

преди 3 години

Много странно, но има голяма разлика в осъдителната присъда на двете инстанции.Представете си само за какъв изверг става дума, той дефакто е убил връстница на своята майка ..!Интересно от къде ще вземе пари и да плати на роднините ...!На подобни никаква прошка, никакво съжаление, те трябва да си заминат от този свят в мъки ... подобни на тези които те са причинили.

7

Анонимен

преди 3 години

"извършено при условията на опасен рецидив".Та значи още след първата символична присъда се е " поправил"

6

Анонимен

преди 3 години

До Сър Джеймсбългари ама от твоя "вид"

5

Реалист

преди 3 години

Прилична присъда и то преди да е дошла давноста .А какви хубави рудничета имаше едно време ,1поработи известно време и неостане много за погребване..

4

Анонимен

преди 3 години

До Сър ДжеймсДано и с тебе се позабавляват така ...

3

Сър Джеймс

преди 3 години

Ами ... българи, сър! Забавляват се!

2

Анонимен

преди 3 години

На Лозьовския съдия акълът да му дойде "само" след пет години - че кога е било това, на болшевишко-мутренски съдия акълът му го няма никакъв и след 500 години!Всички телевизии, вестници, двеста анонимни сайта и половин милион *** - все с мутренски пари реват срещу Гешев, който ги погна, а дори не се сещат за лозьо-паньовските съдии-грантаджии!"Ние ги хващаме, ТЕ ги пускат!" - лого на "ефективността" за антибългарския СЪД.

1

Анонимен

преди 3 години

Боже! Да не би да им дойде акъла?