10

Анонимен

преди 3 години

"Според него е по-важно не да осигурим лекари за COVID тделениеята, а да направим така, че да не стигат толкова пациенти до тези отделения."Много точно казано! Ако личните лекари си вършат качествено работата, пациентите в болниците ще намалеят.

9

Анонимен

преди 3 години

Пари за лекарите няма. Парите са в чекмеджетата на мутрите.

8

Анонимен

преди 3 години

В София недостигат 100бр. ОПЛ.

7

Анонимен

преди 3 години

Почти всички ОПЛ, които с бивши педиатри са пенсионери.Децата чакат с часове реда си за преглед.

6

Анонимен

преди 3 години

50% от ОПЛ са в пенсионна възраст.Другите 50%-в допенсионна.

5

9К51

преди 3 години

Лекарите нямали ресурс ... що ни залъгвате с това разтягане на локуми .... шубе ги е от корона вируса и сега се чудят как да го извъртят .... същия този вирус за който Мангърката твърдеше че го няма..

4

Иванчо

преди 3 години

Много моля другарю Мутафчийски, не ми дават да се запиша доброволец в Ковид отделение!Защо не ме пускат, другарю генерал?Та нали вие ни обещахте още пролетта, че всеки който иска ще го пуснат?А сега търсят само доктори!Ми аз не съм доктор. И Марийка, и тя не е доктор, затова и нея не пускат!

3

баба мара

преди 3 години

защо не скачахте когато сдс правеше реформи в здравеопазването какво е товаличен лекар без мед сестра за икономия вечно няма направления вие ни разболявате и после ни пращате по болниците стачкуваите искаите болниците да не са търг дружествастига с тези клинични пътеки и с това доплащане

2

Анонимен

преди 3 години

"липсва визионерство, когато се правят здравни политики у нас" .. при гроб изобщо липсва политика, единствената цел е да се спестят средства, които после да се откраднат по един или друг начин. От 10г. гроп не води никакви политики, носи се по течението и усвоява еврофондове с дпс.

1

Анонимен

преди 3 години

Времето е наше! Опа, що стана та не вечерахме?