14

123

преди 3 години

Пак изказване на не компетентен и не грамотен представител на НПО. Да не иска да направи ремонта с " наши хора".

13

Статистик

преди 3 години

Андрешко - основната причина за катастрофите в България !

12

от 6

преди 3 години

Мантинелите трябва да са проектирани и изпълнени така, че да изпълняват предназначенито си по отношение на всяко МПС които използва съоръжението.Ако това не може да се случи поради някаква причина - просто се забранява движението на съответната категория МПС-та, за който съоръжението не се явява безопасно. Толкова е просто.Мантрата че натоварен камион нищо не можело да го спре може да се чуе само в държави като нашата.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма мантинела и парапет, която да удържи 40-тонен камион.

10

Анонимен

преди 3 години

Стигна се от безумно шофиране. Стига вече повече глупости. Всички гледаме как карат наглите камионджии, особено ако са с празни камиони. Изобщо няма нужда от повече приказки.

9

До 10 Анонимен

преди 3 години

Не казвай, че вярваш на клипчета в ютюб особено пък да ги даваш за пример или доказателство за нещо. Там има и заснето кацане на извънземни. Да ти кажа и аз съм записвал извънземни и съм качвал в ютюб.

8

Анонимен

преди 3 години

В ютюб гледайте ''Инспектор Андреев '' , последния клип Пред полицейско управление в Русия видяха пол. кола затворила место за паркиране на инвалиди Извикаха катаджия и го накараха да глоби полицая паркирал неправилно служебната кола

7

Тошо

преди 3 години

Светла му памет на шофьора, голяма трагедия,искам да обърна внимание на нещо друго....при инцидента се струпаха много коли на моста...а това не е ли риск да се случи нещо много по зловещо, нека специалистите да кажат, да не си мълчат, превенцията е безценна, а последствията са на баснословна цена, мисля че поправилник на мост не бива да се спира, а то нямаше кола която да се движи и бяха сигулно хиляда по 2 тона всяка, 2 млн кг, е ...колко е допустимо....и всички с работещи вибриращи двигатели,

6

Анонимен

преди 3 години

До 4. АнонименНяколко човека са видели, че коша е започнал да се вдига по време на движение. Не знам защо никой не се явява като свидел.Помисли малко сам! Къде живееш? Ще дойде шефа на шофьора и ти направи един рекет, веднага ще забравиш, дали камиона е имал техн. или други проблеми! Не е необходимо голямо IQ! Явно си доволен от системата в актуалното и състояние!

5

до 3 - поправка

преди 3 години

В България няма мантинела която да спре такъв камион, особено ако е натоварен!

4

Анонимен

преди 3 години

Шофьорът на автомобила, който е бил непосредствено зад него го каза съвсем ясно - пръснала му се е предна дясна гума. Човекът е нямал никакъв шанс. Никаква мантинела не може да спре 50тонен камион. Сигурно е бил претоварен, сигурно гумите са били износени. И за това най-малко има вина загиналия шофьор. За съжаление си отиде млад човек. Ако може експертиза да докаже състоянието на гумите и количеството на товара, биха могли да накажат истинския виновник. Бог да го прости.

3

Анонимен

преди 3 години

Няколко човека са видели, че коша е започнал да се вдига по време на движение. Не знам защо никой не се явява като свидел.

2

Анонимен

преди 3 години

Свидетел на случката пишеше, че коша на камиона започнал да се вдига по време на движение.

1

Анонимен

преди 3 години

Може да се е загледал и в мобилния си телефон. Масово хората карайки си гледат мобилните.