7

Анонимен

преди 3 години

Мангъров да им е на помощ. Статистиката на Антония Първанова показва много малък процент заболеи и умрели. Чалгарите на Слави предупреждават за измамата Ковид, която източва Здравната каса.

6

Анонимен

преди 3 години

Не затварят училищата щото няма кой да гледа децата.Не разбират че само пълен локдаун може да спре Армагедона.Стоим на ръба на пропаст.Ако не се направи необходимото до нова година всеки ще има познат починал от Ковид.Толкова е просто но не и за просстия Пожарникар.

5

Анонимен

преди 3 години

Докато не затворят училищата само ще си философстваме и ще гледаме как броят на болните расте!

4

Д-р Хаус

преди 3 години

В България има 400 болници!! При 1700 " болни от корона" се падат по ТРИМА БОЛНИ на болница и по- малко от ЕДИН в интензивно отделение!! За какъв " срив" и "изтощение" бълнуват някои??

3

Анонимен

преди 3 години

Като паднат тия от власт ще стане известно колко пари са взели и са изхарчили за разни бизнеси и спасяване на банки . Това е хубу щото хората ще спрат да гласуват за американските партии от типа ф16 в България.

2

Анонимен

преди 3 години

Пациента, ако не е в интензивно отделение, го хвърлят на едно легло и му дават витамини и храна за няколко лева, през деня може да мине веднъж някой да го види.

1

О хо хо

преди 3 години

И като дойде Нинова с нейния здравен министър - дали ще се оправите по- добре? Не ми се вярва.