19

Анонимен

преди 3 години

Като е доктор, какво прави в парламента? Защо не е в първите редици в борбата с корона вируса? Нали има недостиг на мед.специалисти? Ама "на топло и на завет" е лесно да се говори.

18

Анонимен

преди 3 години

Нямаме работеща опозиция.Имаме някаква манекени.БСП живеят в миналото, когато само мнението на управляващата партия се зачиташе и сега не правят абсолютно нищо,за да подобрят живота на хората.Напротив,като организират бойкот на мерките за безопасност, осъществяват национално предателство.Виж ДПС е друго.Как си пази хората видяхме по време на Рамазана. Посъветваха народа да се пази.Затова и ДПС си има и твърди последователи и уважение.Плюс това депутатите им никога не отсъстват от работа.

17

Анонимен

преди 3 години

Чета и се чудя защо плащаме заплати на депутатите от опозицията.Не ходят в комисиите.Не ходят на заседанията.Не внасят въпроси в комисиите,за да не трябва да ходят на заседанията на комисиите ,за да чуят отговора.На 3 до 6 месеца внасят по един импотентен вот на недоверие и си осигуряват допълнителна отпуска по 2 седмици, докато чакат резултата от гласуването му.

16

Анонимен

преди 3 години

Тимчев да си заслужи депутатската заплата и да разбере как се оползотворяват парите.Първо да си отговори кои пари?- от НЗОК.- от общия бюджет- от даренияИ като ходи в Брюксел , да не дискредитира държавата, а да иска средства за подкрепа на сектора здравеопазване.Фигурант като него не ни трябва.Напарфюмирал се и отишъл да сваля репортерките, вместо да иде в комисията по здравеопазване и да изиска отговора на въпроса за парите.Затова му плащаме.

15

Анонимен

преди 3 години

Явно г-н Депутатът не е ходил на работа досега.Иначе щеше да знае отговора на въпроса как са изразходвани парите.Не е питал никого по този въпрос. Не е ли бил на заседанията в комисията по здравеопазване?Какво е направил,за да получи отговор.Лекар е. Би трябвало да знае как да зададе въпроса и да разбере отговора.Май само се фръцка с положението си, а не си разбира от работата като Депутат.Да освобождава позицията и да пуска следващия в листата,който ще знае как да получи отговор.

14

Анонимен

преди 3 години

Този депутат знае ли колко струва една маска,един шлем,един костюм?Правилно е да пита за разходите, но трябва и да отговори колко изказвания е направил лично той не в защита на мерките за безопасност , а в разяснителна работа за необходимостта от тях.Вярно е , обаче,че депутатите от БСП не ходят на работа в комисиите. Така заемат мястото на работещата опозиция.

13

Комисията

преди 3 години

е парламентарна.Във всяка парламентарна комисия се избират представителина парламентарните групи на квотен принцип.Вие не ходите на събиранията,не си вършите работата,но вземате пари за нея,а после искате опонентите вида ви казват какво е станало.Или вашите представители са от отлюспенатачаст на вашата група?Както и да е,свършете си работата,нужен е контрол,ане скандали и борба за власт.

12

до русскиня

преди 3 години

знаеш что такое гибридная война.Тоаварищ Путин-самый богатый управляющийв мире наплатил вести войну с Болгарией.Сколько твой дял?

11

Христо Христов

преди 3 години

"самодейност, използваща експерти за спасение на правителството" - че то всичко в ес е така, че даже и "експертите" са калинки с политически назначения.Справка: "експертите" в немският институт Пастьор

10

Анонимен

преди 3 години

До aefanАбсолютно точно!

9

Питам комунигите

преди 3 години

1.)Отколко време комунистите не участват в заседанията на парламента?2.) Отколко време протестъри без маски разнасят зараза, а сега и палят маски, нямало да ги носят.Ами стига сте правили на невинни, че все някой друг е виновен.

8

Анонимен

преди 3 години

Сетиха се мошениците от бсп! Четири години се изтягаха в НС, като в дембелхане, нищичко не свършиха. Един вот против Борисов не успяха да отработят.Всичките т.нар здравни заведения са превърнати отдавна в пансиони на хора, които отлежават там за пенсия. Грамотните български лекари са в цивилизованите страни по света. Масата тукашни титуловани не знаят и не могат да лекуват нищо. Управниците знаят това и затова бяха на тръни в началото. Сега нещата отидоха в киреча.Легла има, доктори няма!

7

aefan

преди 3 години

то през маската ви минават ароматни въглеводороди. какво остава за вируси. вирусът не е капка да падне в пространството. той е микрочастица, която и във въздуха.Та толкова за мерките - шест месеца си бараха .... и сега пак народът им е виновен.но разделяй и владей явно работи

6

aefan

преди 3 години

месеца?- Закупи техника?- Увеличи заплати на лекари?- разшири капацитета на болници?- организира ковид звена?- обучи лекари за борба с болестта?нееее.За шест месеца:- раздадохме бонуси на администрацията- раздадохме по 50 лева на пенсионерите- дадохме някой лев и на заведенията- намалихме приходите в бюджета с безумни ддс меркии сега - хората са виновни, че не носят с маски. Проблемът е, че с маска и без маска вдишвате вируса. щом влезете в помещение и може да усетите миризмите,

5

aefan

преди 3 години

Явно отбиването на вниманието от истинския проблем е много успешно.Целият народ се избива да се дели на носещи и неносещи маски, на такива, които искат да работят заведенията и на такива, които не искат.ииииникой, никъде, в никоя медия, в нито един форум не задава най-важният въпрос:- за какво ни бяха мерките месец март? - по думите на правителството - да ни дадат време да се подготвим за втората вълна, която очакваме септември.Какво направи правителството за здравеопазването тези шест

4

Анонимен

преди 3 години

Държавата е под контрол!Само вие безмозъчни протестъри не заслужавате внимание!

3

Тишо

преди 3 години

Свободно падане е движение под действието единствено на силата на тежестта.Това е в момента нашата държава.

2

Анонимен

преди 3 години

Комунисти-терористи!

1

999

преди 3 години

Мангърчов 2.