33

Анонимен

преди 3 години

Може ли да престанете да интервюирате единствено тази докторица? Стана вече като плашило.Още първия път когато я чух, говореше, че новите зарази с грип ТРЯБВА да се лекуват с много скъпи лекарства. Т.е. я възприех като лобист на фармацевти. Доктор е този, който научава хората да не се разболяват, или ако се разболеят, ги лекува максимално неотровно и полезно за тях в перспектива.

32

оф ...

преди 3 години

Тази лелка като като по цял ден е из медиите, дали има време поне колитите да си изпере? Питам ..!Няма време ..!Да вземе и да се порадва на живота, той и без това е кратък.Ако беше наистина добра докторица, то сега щеше да е Професорка в някоя престижна болница, а не по цял ден да дрънка глупости.Како, ако имаш внуци, порадвай им се, това е живота, е не ялови приказки ...

31

оф ...

преди 3 години

... не, не ..!Тази пишман лекарка известно време не се беше появявала по медиите, но ... явно няма работа, а пък и като й дадат 50 лева, тя е съгласна да си говори до като на другия не му писне ...Моля, ама спрете с тази кака ..!

30

ля ля

преди 3 години

да не чувам оплакване - брат Бойко ще даде по 50 лева на калпак и сте готови - заредени!!!

29

На първа линия, но

преди 3 години

до правителството!? Колкото и знае устата, ако и мозъса й работеше така, досега да е станала професор, а тя само бъбри по телевизиите. Това ли е първата линия, дали се е докосвала да заразно болен, ама за парите всички станаха първи.

28

Анонимен

преди 3 години

"По думите ѝ тя сама си купува маската, ръкавиците, консумативите, а също и тези за медицинската сестра, с която работи, с което за ден стойността им достига около 40-50 лв."За ден стойността им достига около 40-50 лв?? А за месец? 50Х20=1000 лв ????????????

27

ухан95

преди 3 години

Ела при нас във склада и ще видш какво е изтощение.

26

Илиян

преди 3 години

Тая плещи простотии!Има навсякъде всичко!Ако е решила лично да си купи нещо това си е нейно решение!

25

много умен

преди 3 години

Тая докторка е луда

24

Анонимен

преди 3 години

От какво сте изтощени? От вдигане на телефонната слушалка?Ами то щом можело да се лекува по телефона, за какво са тези ДКЦ-та, кабинети, медицински центрове. Толкоз години как не се бяхте сетили, че и по телефона може да лекувате...

23

Бактъм от тая

преди 3 години

Няма ли други джипита, че години наред ни я бутате по телевизии, като че ли е упълномощена за представител на общопрактикуващите.

22

Анонимен

преди 3 години

и дъщеря ми е зъболекар в Германия,всички дезинфектанти,маски,шлемове си купува за своя сметка.пациентите дори спестяват инфото ,че са с гърлобол и хрема,а работи в устите им.сега се разбира кой е призван за лекар и кой не.рискът за живота е голям.бъдете здрави.

21

Еи

преди 3 години

Мамуни , ще ходите и ще работите , никой не ви е обещавал дни без епидемии или бедствия . Ако не , отказвате се и здравната каса ни връща вноските за десет години назад . Ние ще ги наместим паричките. То бива бездушие години наред , защо не плакахте по-рано, виждали сте проблемите в здравеопазването.

20

Анонимен

преди 3 години

Като бяйа 5-6 сличая на ден и тогава бяха изтощени...

19

Со

преди 3 години

Те и миньорите са изтощени , ама си рискуват всеки ден хората.

18

Анонимен

преди 3 години

От тая ми писна да реве по всички телевизии! Ми професия, моме, като не ти харесва, ходи си почивай у вас!

17

Анонимен

преди 3 години

На първа линия са на купанята

16

Анонимен

преди 3 години

На първа линия са на купанята

15

Анонимен

преди 3 години

Въобще не са на първа линия джипитата!!! Не си вдигат телефоните! Моя приятелка не можа да се свърже с джипито и си изкара ковида на самолечение, добре че е фармацевт. Сестра ми се свърза и джипито я навика, че с температура хора не приема, размота я по ковид кабинетите, плати една камара пари и накрая от чакане и мина. Ккаво беше така и не разбрахме, но здравна помощ не получи.

14

Анонимен

преди 3 години

Еййййй посмали м-ангооо - 40-50 лева на ден за маска, ръкавици и дезинфектант!!! Нагли сте!