59

Име

преди 3 години

в италия са безплатни, в турция цялата процедура в бг лев обърнато е 35 лв, изглежда в бг българина го третират като богаташ

58

А

преди 3 години

Тези са по-мафиоти от Мафията. Такива гаври с народа могат да съществуват само в БГ. Тестът струва 11.68 евро. Дали не печелят повече от продавачите на бело и при това законно със полезната подкрепа на държавата?!?!?

57

6

преди 3 години

Спрете да се тествате!

56

Боливуд

преди 3 години

Нали знаете приказката за лудия и зелника?Като сме луди да им даваме - така ще е!Така и не разбрахме, защо в десетки пъти скочи броят на тестовете спрямо март - април.?!?!?Айде, от човешки страх и предпазливост, както и по необходимост - нека да са половината, но останалата половина?Няма планирано тестване на определени социални групи или професии - деца, възрастни, учители, полиция, армия, администрация, лекари и сестри...Май организират кастинги с едни вечни професионалисти в масовката?

55

Анонимен

преди 3 години

Днес Франция отчита 40'000 ново заразени.Това отговаря на 4'000 за Бг а ние сме на 2 седмици от тези 4К.Представете си какво ще е в БГ.СКОРО !!!Вратата на Ада се отвори ШИРОКО.................Що не вземеш да се успокоиш малко? Явно и идея си нямаш как се правят PCR тестовете във Франция. Там са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ за ВСИЧКИ, т.е. покрива ги Здравната каса. Лабораториите не са част от Бялата мафия, като у нас, има такива вкл. в малките градчета. Затова се правят ОГРОМЕН БРОЙ ТЕСТОВЕ.

54

Анонимен

преди 3 години

"Щом толкова много***направиха сметка на лаборатории и доктори да отидат да работят на тяхно място.Да застанат 4 или 5 ч.да вземат плюнки и соколи от всякакви да видят колко е приятно."= = = Повярвай, СОБСТВЕНИЦИТЕ на лабораториите-тези които реално прибират парАта, изобщо не се занимават да взимат плюнки и сополи.Някои от тях и не стъпват в лабораториите (си). А някои са си направо подставени на депутати и хора на властта. Плюнките и сополите ги взимат лаборантите, които са на една заплата.

53

Анонимен

преди 3 години

До ядосан...Оти ти не ***...

52

Анонимен

преди 3 години

За финансиране на партията.

51

Анонимен

преди 3 години

Короначка лапачка, будалачка плачка.

50

Ядосан

преди 3 години

Щом толкова много *** направиха сметка на лаборатории и доктори да отидат да работят на тяхно място.Да застанат 4 или 5 ч.да вземат плюнки и соколи от всякакви да видят колко е приятно.Тестовете са скъпи ,защото апаратурата е много скъпа.Най-евтините апарати и оборудване на лаборатория е над 80 -90 000 лв.Средата и 2 там понастоящем за гърлен секрет струват близо 5 лв.Преди корона кризата ги продаваха 5 пъти по-евтино.Колко лекари и лаборант има .Нали това струва също пари.

49

Анонимен

преди 3 години

Елементарно , разликата са отчисления към едни чекмеджета в Банкя , избори идват , как си мислите , че се купуват

48

1р5журтук

преди 3 години

Отговор:за чекмеджето.

47

Анонимен

преди 3 години

Ами аз за това не отивам да си правя тест. То и с тест, и без тест каква е разликата? Лекарство няма, най-много да ми кажат да съм под карантина. Ама каква е ползата, след като ни спретнаха масово заразяване и всички дружно придобиваме стаден имунитет в момента. То като ще симулираме спазване мерки, а развъдниците на зарази си работят на макс, е ми ок тогава! Ще я играя тая игра, няма проблем.

46

Анонимен

преди 3 години

Сложила съм под карантина гледането на телевизия и отдавна не бях го гледала новия министър (откакто се беше изцепил за чувалите за трупове, мисля). Сега в този репортаж го видях и чух как говори...Ми, той гълъбче, ***...

45

Анонимен

преди 3 години

Частниците да си продават тестовете за колкото искат. Обаче държава трябва да прави безплатни тестовете на осигурените лица. Както е навсякъде по цивилизовани страни от Европа и света. То ако не го правят..... Тогава защо се плащат здравни осигуровки ако в най страшната СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ здравната осигуровка не важи за нищо????????

44

Анонимен

преди 3 години

Най-сетне да видя един ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ материал за тоя коронавирус. Че от блябльосване по студиа от разни "експерти" ми дойде до гуша.Иска ми се да се намери журналист, който да разрови какви са тия тълпи *** пред някои лаборатории, за които се появиха снимки и клипове във FB, кой ги организира и ги води под строй, кой плаща за това и защо? Или искам прекалено много...

43

Анонимен

преди 3 години

Крадат от тестове, на докторите по 1000 лв. към заплатите, пътеките 1200 лв, няма контрол на истинността на теста, всички доктори се "разболяха" за да вземат още, инспекторите от РЗИ и те си гушкат процент от глобите ( и не само от там, ама това е друга тема), Сибила дали отиде на кръчма с мъжа си? Щото аз пари за кръчми нямам, ще ги дам за маски.

42

Анонимен

преди 3 години

Работят до късно?!?! Вие сериозно ли? Аз също работя до 1-2 часа всеки ден!

41

Анонимен

преди 3 години

плащайте ти кве ници моло уни ,пак да си ги изберете тия,а колкото до протестите м'че пасивни сте си тва си е няма кво да се лъжем ,нищо не става от вас

40

Анонимен

преди 3 години

Германия, Испания, Франция имат държава и политици поставиха ограничения на цените. Таван на цената на маските. В Италия за маските премахнаха данъците. В България царува МАФИЯТА, невиждана корупция, МУТРИТЕ на Б. Борисов... Стягайте се за много тежки дни.