132

Emil

преди 3 години

Браншът показа отговорност към здравето на хората. Прав е Алибегов, затворят ли втори път, ще доведе до фалити. Не трябва да се допуска това.

131

Kostadin

преди 3 години

Хората трябва да имат работа. Оставете ги да работят. Доказа се, че не заведенията са огнищата на зараза. Там средата е контролирана, спазват се мерките.

130

Изабел

преди 3 години

В радлични заведения работят около 200 000 човека. Да не говорим за хората от съпътстващите браншове. Икономиката ни не може да издържи толкова много хора без работа.

129

Ради

преди 3 години

Вижда се, че браншът и държавата узряха да си подадат ръка, и сваленето ДДС показва точно това.

128

СмЕх

преди 3 години

Само да вметна , че по време на топ кризата март месец, където не се знаеше какво се случва и държавата беше в "локдаун" ...заведения на депутати и близки до властта ...си работеха...прозорците бяха облепени с вестници...а вътре всичко си беше нормално !!!!Полиция и РЗИ..не ги закачаха...

127

valdes

преди 3 години

:Много приказки и то за нищо....Истината е простичка - тотално затваряне на ВСИЧКО за 10 дена....Спри с тази пропаганда и ласкателство на докторите ...ТЕ НЕ ЛЕКУВАТ...Човек лежи на легло - кой носи хапчетата.... Всичко е ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ... Явно в тази кастова система - тези персони незнаят какво значи да се работа - какво нещо е това работа......Целта е да се измукват едни пари за ЕЛЕМЕНТАРЕН ТИП ДЕЙНОСТИ....Още нещо - понятието ИЗЛЕКУВАНИ НЯМА....Да се замени със оздравял....

126

Експерименти

преди 3 години

Децата слава богу не боледуват, но го разнасят яко. Докато се събират по уща и дг ще е така. Мизерията почна с началото на учебната година по целият свят.

125

65

преди 3 години

Този вечерен час до 22ч. означава ли ,че след това няма да има заразени?Или след 22ч.не мога да се разхождам

124

Анонимен

преди 3 години

Няма да стане, почти никой не носи маска на открито, пък камо ли младите да спрат да бибиткат и да посещават нощните клубове (дискотеки) :)))

123

Анонимен

преди 3 години

V ES 100% gi zatvorixa v typoto bg v parka ne moje v bara moje

122

Мен

преди 3 години

До 122Не 8700, а 87000. В отговор на въпроса ти. Не, няма място за друга гледна точка при тази психо атака....Хората трябва да са наплашени, мирни и кротки, а сега вече и със затворени усти...

121

Анонимен

преди 3 години

Това е вече някаква психопащина!!! Телевизия, радио, вестници, списания... Всичко бълва за вирус, маски, каски, заразени, тестове... Няма такава психо атака. Ти и да си нормален, след такова нещо, ще започнеш да се съмняваш в себе си.

120

Аз

преди 3 години

Според мен Лиляна е няк'ва роднина на министъра. Друго логично обяснение нямам🤔

119

Мен

преди 3 години

До 108Надявам се, че иронизирате.

118

Ямболски цървул

преди 3 години

Този министър ми прилича на посетител на дневен гей клуб.Предният ми приличаше на посетител на целодневен пенсионерски клуб.

117

бсп

преди 3 години

чалгарите и чалгарките на протест !

116

Анонимен

преди 3 години

Ами всъщност всички тия нощни заведения и дискотеки трябваше да ги затворим преди да наложим маски на октрито.Някак по разумно ми се струва.Маските на открито от чистия въздух ли ще ни пазят?

115

Лилияна

преди 3 години

Тоя министър е такъв ***!

114

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо 118Факта че задаваш подобни слабоумни въпроси е доксзателство за изключително ниското ти интелектуално ниво.Убеден съм че изпитваш сериозни затруднения при решаването на най-дребните ежедневни проблеми.Статуса ти е "НЕУДАЧНИК".

113

Анонимен

преди 3 години

Намерете клипа на *** де Клеар от Холандия, която предтавя мнението на лекари, няма нужда от обяваване на епидемия, камп ли пандемия поради ковид. Според тях този вирус принадлежи към лист А.Смятат да съдят лицата, изискващи медиците да се ваксинират приоритетно срещу Ковид. Тя представлява 8700 медици, които ще предявят съдебният иск. Искам да попитам свободните и независими, и обективни медии у нас защо представяте само едната гледна точка по въпроса с вируса?)))