68

Анонимен

преди 3 години

До До 1:"Путин каза за него, че не представлява никакъв интерес за руското разузнаване защото е бил на много ниска длъжност и нищо не знае."И е прав. Човека просто е инсталирал системите за събиране на данни и когато е чул, как шефа на агенцията му ПРЕД СЕНАТА, категорично и недвусмислено ЛЪЖЕ, че нямат такава програма, просто е решил, да си изпълни гражданския дълг.

67

Анонимен

преди 3 години

До До 10"Възможно е Сноудън да е двоен агент. Уж бяга от САЩ а всъщност е на тайна мисия в Русия."Да, бе да. Шпионира си, ей така. Американеца, коойто всички го знаят. Според теб, дали сериозно ли са толкова загубени тея руснаци, че не са сложили поне 4 човека, да го следят по всяко време на денонощието?

66

Анонимен

преди 3 години

Вече се говори снимане на обвиненията, защото е дейтвал в най-доибрия интерес на обществото. Дърпат се, защото ако го направят, ще трябва да отворят цялата книга с NSA и неправомерно следне, а тогава ще стане мазало.

65

Анонимен

преди 3 години

Лос Анджелис. Световната столица на срането по улицата.

64

Анонимен

преди 3 години

А от пожарите далече ли си в слънцевата Калифорния? А как си с наема от $2000 за боксониера?

63

Internet Research A.

преди 3 години

но в момента в САЩ е пълен АД........От 28 години се "мъча" в слънчева Калифорния.......чат пат е АД от 95 Фаренхайт.

62

Рушофилски трол

преди 3 години

65...тиТролиш много повече от мен.....на кой етаж в пасольството си......аз съм на 3 ти.

61

Русофил+

преди 3 години

Бидейки от службите и добре знаейки с кого си има работа, Сноудън успя да се спаси, за радост на прогресивното човечество, и за разлика от Асандж, за съжаление. Мислите, че Русия не си изпати и за това, че не предаде Сноудън? Половината от санкциите бяха наложени и затова. Но Русия не го предаде!

60

Гост+

преди 3 години

Сноудън, разбира се, е Герой!

59

Анонимен

преди 3 години

един истински патриот е Сноудън,че показа каква напаст за света са тия горе по върховете,че са психопати,без да им пука от нищо,показа че сащ се управлява от влечуго-подобни твари

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49"Преди 6 години, на някакъв голям форум, в присъствието на стотици журналисти, отговаряйки на въпрос относно искането за екстрадиция на Едуард Сноудън, президентът на РФ Владимир Путин каза "Русия не е страна, която предава борци за правата на човека."По-големи циници от комунистите сатрапи няма, тъй че не е чудно, че точно тоя дето поръчва убийства на руски опозиционери и дисиденти говори такива неща.

57

Краваромраз

преди 3 години

Ех какви времена американски дисиденти намират убежище в Русия!Да е жив и здрав истински герой и патриот!

56

До 58

преди 3 години

Ами да не си подписвал бе. За пари ще продадете и баща си.

55

До 56:

преди 3 години

Много ти е остаряла информацията.Не казвам, че положоението в Русия е добро, те си имат техните проблеми,но в момента в САЩ е пълен АД.В последните 20 години ако си откраднал пари отнякъде и отидеш в САЩс няколко десетки милиони може да си изкараш живота спокойно в някоемалко градче и да си кюташ,но ако живееш СЕГА в голям град няма да знаеш дали ти или децата ти щесе върнат живи и здрави.Чикаго, където живеят най-много българи кмет е трансексулен/а съществос десетки стрелби всеки ден.

54

Скептик

преди 3 години

Ами човекът просто е борец за справедливост. Което е чуждо за алчните *** по целия свят.

53

Анонимен

преди 3 години

По добре е да си излежи присъдата от 10 години отколкото да се крие като мишка при путин години наред. Русия по известна като тюрмата на народите е по-страшна отколкото американския затвор. Освен това путин след година може да го няма, а следващият след него може да го изтъргува и тогава хем ще лежи в тюрмата на народите, хем ще лежи и в американския затвор.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Виж сея мой човек :))) Тука става въпрос че е предал службите на САЩ, не е някаква си мутра да се укрие в ЮАР :)) Писах че направи някаква незначителна промяна, но тя е незначителна, защото повечето хора са незначителни, според дядките които дърпат конците, не е бай Тръмпи....ха ха ха ха :)))

51

Анонимен

преди 3 години

Стига му и това наказание да живее в Русия.

50

Анонимен

преди 3 години

Стига му и това наказание да живее в Русия.

49

Анонимен

преди 3 години

Стига му това наказание да живее в Русия.