50

Анонимен

преди 3 години

Браво! Върховна е!Много съм горд с нея и колегите много я харесаха тук в Германия.Прослави ни по целия свят с изкуство.Орден Стара планина за нея.

49

Анонимен

преди 3 години

42, каквито българките такива и българите, един ген сме!

48

Смотан си ти

преди 3 години

До АнонименФилмът излезе четири часа след поста ти. Кой е смотан, филмъти или лъжльото ти?

47

Анонимен

преди 3 години

Това е най-смооотания филм !

46

Адвокат

преди 3 години

Руди е mental handicap като клиента си.....и двамата разследвани от FBI.

45

Анонимен

преди 3 години

После да не пита някой защо в Казахстан мразят евреите

44

Окупирана Палестина

преди 3 години

Саша Барон Коен - това Юдейско име ли е или да?!

43

@49

преди 3 години

Като гледам Марийчето и за по-евтинко би се продала.

42

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение да го излезе филмът и да го гледам!

41

Анонимен

преди 3 години

България пак ще стане известна с тъпотии! Благодарение на нашата героиня!Не са ползвали истинска казахтанка, защото нашите се продават за по евтино.

40

Скептик

преди 3 години

Българските К са навсякъде . И тук даже в правителството.

39

Адам ШиФ

преди 3 години

Правилно!! Как така да се остави лаптопа на Хънтър и корупцията на баща му да превземе новините. То само с банване от социалните медии не можа да се спре. Нито пък номера че Русия е извършила дезинформация можа да мине. То само с монтиран пранк на Джулиани остана!! Белким се заглуши международнния скандал с Байдън. И как Джулиани ще пита за телефона на разследващ журналист от Казхтан? Срам няма ли?Е, верно- Джулиани ще разкатае Борат в съда и ще го одере финансово, но ще е късно

38

Анонимен

преди 3 години

Яко! Борат пак ще ги усмее краварите

37

до 44

преди 3 години

Русия не е Коминустическа Държава от 30 години! нещо си в грешка!!

36

Ким Чен Ун форевър

преди 3 години

Супер. Значи на 3-ти ще гледаме сблъсък на един Руски комунистически агент с един Китайски комунистически агент. Ще хвърчи комунизъм.

35

Тръмп Завинаги

преди 3 години

само много наивни или абсолютни р0бе на Пекин, не вярват, че Байдън е Китайски Комунистически Агент и всички налични факти в лаптопа на сина му го доказват!! същите хора, по цял ден отричат съществуването на Китайското Комунистическо Супер-Био-Оръжие поразило Света и убило милиони до момента!!

34

Бай Ви Окам

преди 3 години

Да бе и при толоква дебела работа - милиарди, избити агенти, световен заговор, всичко се разплита заради един неплатен ремонт на лаптоп?

33

до 39

преди 3 години

в Лаптопа на Сина пише, как Бащата е Взимал Милиарди от Комунистите в Пекин и как е продал САЩ на Китай. Не забравяйте, че всички Агенти на САЩ в Китай бяха предадени от Обама и екзекутирани в Китай. Основната задача на тези агенти е да следят, кои американци са в бизнес с Пекински *** - очевидно Обама ги предаде, за да Байдън може на спокойствие да си оперира в Китай, без агентите на САЩ да го докладват на Вашингтон. Нещата, са много по-дълбоки от на пръв поглед!!

32

А колко гори?

преди 3 години

Байданист:Руди искал да топне чушката. Тръмпист:Вижте лаптопа на сина.Учебникарски пример на приойма "А вие защо биете афроамериканците"

31

до 34

преди 3 години

ФБР, ЦРУ и Агенцията по Национална Сигурност, вече заявиха, че Русия няма нищо общо с лаптопа на Байдън, твоята информация от къде идва, че Русия е виновна за корупцията на Байдънови?!