32

анонимен

преди 3 години

Тия па, комунистите само искат оставки! Що не поискат оставка на Корна, а напускат БСП-то тихомълком?! Плаз*модии червени!

31

Анонимен

преди 3 години

Офф, биейсипету , стига сте се закачали като някой полип за достойните хора , измислете си Ваша кауза и я отстоявайте , а не само чакате гражданската позиция на някой и хоп - о..мър..ся.ва..те я хората не ви искат и вас и герб и другите измислени партии истак честни и достойни хора да ръководят тази страна башите и майкитеви , дядовците и бабите ви така се залепиха за нещата в Христовата вяра , а преследваха всички ,свързани с християнството..ясни сте вече на всички измислете нещо оригинално

30

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези какво скачат с/у БНР и БНТ, нали си имат своята "Българска Свободна Телевизия" позиционирана в сградата на приватизирания завод "Мраз", до Централните софийски гробища, да си излагат постулатите там - мястото и без това е съобразено с приоритетите и нуждите на червените бабички ... !!!

29

Б.Н.Р.

преди 3 години

Бье-сье-пье..., бьее-сьее-пье...!

28

Гуфу

преди 3 години

Човечецът е против намаляването на срока на мандата за директорите на БНТ и БНР, както и за невъзможността сами да назначават и уволняват УС на двете ДЪРЖАВНИ медии. Как това пречи на свободата на словото? Ще го следим г-н Директора къде ще продължи развитието си. Може би като съветник по медиите на г-н Радев.

27

Отново

преди 3 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца" ! "Хоризонт" се е превърнала от години в излъчвател на антиправителствена пропаганда, сякаш са лична собственост на БСП ! И дори не правят опити да го прикриват !

26

истина

преди 3 години

БСП- искаме си шефа на БНР, искаме си шефа на БНР......

25

Анонимен

преди 3 години

В БНР всеки ден се говори срещу ГЕРБ без да се дава думата за някакво тазлично мнение, рекламират се протестите при положение че микой не ходи на тях.Говорят за цензура а ми налагат дя слушам всеки дем Христо Иванов.

24

Калеко Алеко

преди 3 години

Относно свободата на медиите от РеМеДето на "Позитано 20", да се оплачат на Офшорното ленче в Брюксел, а ако това не помогне Импексова да звънне по горещата линия на ген.Решетников ... Тези чугунени глави така и не порумяха че по-голяма слободия от българската няма, ако в България имаше загони, тяхната антидържавна партия отдавана щеше да е закрита, а джихадистите на Черевния ИДИЛ щяха да бъдат преследвани ... !!!

23

Доко s цокъл

преди 3 години

Най много вой надава ,, другаря,, Ал ександър Симов . голям либертарянец и хуманист,.....

22

Анонимен

преди 3 години

Щом БСП "скача " за него, ясно е , чие създание е !

21

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

БНР - свърталище на печелбари за сметка на държавния бюджет.Сборище от "велики" журналисти, които никога не са работили извън БНР.1. Петър Волгин,руснак, яростен русофил, сменил фамилията си с прозвището Волгин2. М. Кадин руски еврей, във всички концерти на сф. о-р на БНР включва винаги руски композитори3. С. Шишов, руснак по произход, бивш сътрудник на ЦК на ДКМСБезкрайни програми по 2-3ч скучни, кухи и досадни, безсмислени, като тези на Д.Янкулова и компания, Безкрайни програми по 2-

20

Чебурашка

преди 3 години

Скача БСП ама както скача заклан петел! Искали управляващите да овладеят медиите! То се вижда кой ги е овладял, щом повече от 24 часа журналисти от придворните на Радев медии си мълчат за гафа на фигуранта в Естония. И в свитата му не са били един или двама а цели 10 журналисти! Но иначе ревем, че имало диктатура и цензура!

19

Анонимен

преди 3 години

БСП/БКП не спират да се изживяват като всичко най-най-най-. Най- знаещи, най-можещи, най-интелигентни, и пр. и пр. Или с други думи Партията е непогрешима "когато съгреши дори" както беше казал един поет от *** преди 89та година. Крайно време е да се "приземят" ама надали. Защото колкото от по-високо падаш повече боли.

18

БКП

преди 3 години

*** по *** комунист(социалист)Кога ли ще ни писне на останалите 3 мил избиратели и ще ги изметем тия 1000 прошляци дето ни тормозят от три месеца!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Защо не приватизират БНР и БНТ?Ще станат зависими от държавата и ще клекнат.Какво се случи:Частните медии са зависими от държавата, а държавните медии са независими!

16

ВВВ!????

преди 3 години

Тези от БКП-БСП, където 0т 1944г управляват искат само оставки.Хайде стига де.Ако с оставки само ставаше работата, до сега да сме на 1-во място в ЕС по всичко.Захапали тази дума и ходят,като на дърт х......кожата по села и градове. Безсрамници.

15

Анонимен

преди 3 години

То това " БНР" след окупацията на Крим от путин се превърна в руска трибуна за лъжи и дезинформация, да те е г..н..у..с да го слушаш! А заплатите на руските агенти им ги плащаме ние данъкоплатците..., наглост по руски! Абе пускайте " вашата" руска гледна точка, никой не ви казва да не го правите, обаче да я има и нашата българската, да я има и западната, хората да чуят всичко и да си направят сами заключенията! Каква е тая руска цензура, ай с..и..к..тир бе мутри!ОСТАВКА!

14

Анонимен

преди 3 години

Частните медии са купени и продадени, но обществените и държавни се съпротивляват на режима. Направили са държава в държавата на ГЕРБ.

13

въпросче

преди 3 години

бсп като е скочила подобрила ли е някакъв рекорд ?