5

Анонимен

преди 3 години

Живея в монолитен блок от 2006-та година в София в полите на Витоша. Имам жилище на цял последен етаж. Целият покрив е битумен, правен по учебник. Отдушници, изолация, правилен монтаж. 14 години нямам и едно петънце по тавана. Недостатък- тъмно сиви са и въпреки 20-сантиметровата каменна вата лятото е топло и без климатик не може. Важно е кой и как ги е монтирал.

4

Миро

преди 3 години

Истината е, че трябва качествен монтаж и качествен битум. 10години без теч и без промяна на външния вид - монтирани от мен. Теч при първия дъжд монтирани от "майстори". Аз съм за битумни те керемиди. За цената като се включи всичко не са толкова евтини.

3

И да и не

преди 3 години

Битумните керемиди наистина следва да се монтират качествено, за да са добре. Аз съм си ги слагал сам, махал съм фолиото отдолу и съм си ги ковал правилно. Болшинството са пишман майстори и ги слагат джаста праста и накрая тоя под покрива гризе дървото.

2

Рекл.статия

преди 3 години

Никога повече Битумни керемиди, два-три пъти ми слагат и винаги проблем...ако имате късмет до 3-4 год.няма да тече. Никога няма да минат 10 год.както нормалните

1

Анонимен

преди 3 години

До Най-важното еНяма как да бъдат отнесени от вятъра битумните керемиди се и коват с по три пирона на линеен метър така, че не се разчита само на замозалепващото покритие.