34

Анонимен

преди 3 години

Марионетките на мутрите искат оставката на първия прокурор който си върши работата.

33

Зорът на народът

преди 3 години

Ееех дали ще го свалятИ след туй ме избератСтига водя туй ДеБеВеч кат' главен ми се ще.

32

Онли ин Бг

преди 3 години

"адвокат" без нито едно дело, иска оставката на прокурор, с довод, че не е прокурор от кариерата

31

ист

преди 3 години

вицът на деняПартия Да България и Боец са за честно правосъдие.

30

Междувременно в Бг

преди 3 години

Лице, завършило "право" в НБУ, иска оставка на някого, с довод, че бил завършил "право" в Симеоновската школа.

29

Анонимен

преди 3 години

УВАЖАЕМИ ПРОТЕСТИРАЩИ- ТВЪРДИТЕ, ЧЕ ГЕШЕВ Е НЕЗАКОННО ИЗБРАН- КОЙ ПРАВЕН СПЕЦ ВИ ПОДАДЕ ТЪКМО СЕГА ТАЯ НОВИНА- ОТ НОЕМВРИ 2020 ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛИТЕ ТАМ. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ДАЙТЕ ФАКТИ, КАКВО СА ОТКРАДНАЛИ ГЕРБ- НЕ СЪМ РАЗСЛЕДВАЩ, АМА ГЕРБ КРАДАТ, МНОГО КРАДАТ- ТОВА ФАКТИ ЛИ СА ИЛИ КЛЕВЕТА- КОГА ДРУГАРЯТ НАЗНАЧЕН ОТ КРЕМЪЛ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА КЛЕВЕТА. ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЕК СПИРА НАД 500 МЛ ЕВРО.

28

Анонимен

преди 3 години

"Незаконно избран":)))))))))))) силни думи от платен "патриот". Пинокио е мъжко момче, нищо че пикае седнал:))))))))))))))

27

Анонимен

преди 3 години

Пинокио крие порасналия си нос от лъжи.

26

=

преди 3 години

Не Гешев , а съда освободи убиеца Пол Фриймън както и други такива , както и защитава олигарсити и мутрите.И ако някой трябва да си отиде това е техния шеф -Лозан Панов!

25

Анонимен

преди 3 години

Браво на протестиращите българи! Искат оставката на един Незаконно " избран" под масата глав прокурор! Подкрепям ги! ОСТАВКА ВЕДНАГА!

24

Татко Карло

преди 3 години

Хм. Следва ли казионното вписване като адвокат да се зачита за юридически стаж? За един питам дето от 2002 г. е вписан, но от консултанства по проекти и политикастване едно реално дело няма и "клиентите" му го търсят но не за адвокатски услуги. Че му е много мерак да стане главен...

23

Анонимен

преди 3 години

За избирането на Гешев предсрочно сядайки на стола на Цацаров.Прецедент в историята ни след 1989 г.Лобираше най вече Борисов! Защо ли? Защото слизайки от властта,няма да бъде притеснявам и преследван от прокуратурата! А ще си тръгне спокойно.Виж ако е друг глава прокурор може и да го ококошари веднага! Та си пази гърба Борисов така! Игри и сметки с лостовете на властта! ОСТАВКА МУТРИ!

22

Анонимен

преди 3 години

Едно заглавие не може да напишете правилно. Стегнете се малко!ВВС - против новите самолети ли ще протестират?

21

Анонимен

преди 3 години

ЕС се в каскета на гешев и му нахлузи обратно на простата кратуна, а марионетките му в съдебната система се чудят как да го изкарат, че това е похвала ахахах

20

Майора

преди 3 години

Какъв протест, какви 100 кила.Та нали по правилата на Пинокио бе избран главен прокурор или и той ще се отметне от думите си като комунист.Видя се че и за министър не става и затова бе уволнен , сега с крадеца от "Боец" и други *** искат оставка.Не Гешев , а съда освободи убиеца Пол Фриймън както и други такива , както и защитава олигарсити и мутрите.И ако някой трябва да си отиде това е техния шеф -Лозан Панов!

19

Анонимен

преди 3 години

"В началото на заседанието главният прокурор обяви, че няма да участва в дискусията, за да не допринася за разделението между съдии и прокурори."За да може да притиска и заплашва съдии и прокурори зад кулисите без да влиза в стенограмата на заседанието.

18

Абе 16

преди 3 години

ти не си ли ПроСТото?

17

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да обясни за какво точно се иска оставката на Иван Гешев? Какви са "греховете" му към народ и Родина? Но точно и конкретно!"1. Сделката с Недосегаемите, ощетила държавата с няколкостотин милиона лева.2. Спаси Пеевски от делото за КТБ3. Резолюцията на ЕС за влошаване на независимостта на съдебната власт и борбата срещу корупциятаЛек ден.

16

Анонимен

преди 3 години

Борисов, как е възможно този да е бил министър в твое правителство? Как се случило това?

15

До 13

преди 3 години

Мхм думите ти прилягат точно за един от тримата от запаса.