5

lekar

преди 3 години

До АнонименАко хората като теб бяха спряли да обвиняват всички мед специалисти, че са неграмотни, и изпълняваха всички наложени правила, сега нямаше да сме на ръба на апокалипсис. И ДА, точно там сме, просто от дивана у вас не го виждаш. Ама ти нали си "експерт", какво ли ти говоря.

4

Анонимен

преди 3 години

Лятото толкова витамин д набрахме,а вируса не изчезва. Защо?! Как този вирус издъжа на жега,студ,влага,различни географски ширини,различни човешки раси,ДНК-а и т.н. Всяка зараза затихва,а този не затихна изобщо.

3

Владо

преди 3 години

Разберете, че няма такова нещо, като стаден имунитет. Организма не създава перманентна защита и след 6 месеца пак може да се разболееш. Това е пълна глупост да чакаш да се заразят всички. Всички трябва да се пазим, докато не измислят лекарства за третиране на вече болни хора.

2

Анонимен

преди 3 години

С отварянето на училищата ни вкараха мазно плана за стадния имунитет, и сега "плувай, плувай, не е риба!", че чак и съвети ни дават..... Ами обидно някакси, а и може да не искам да се жертвам за "благото на обществото"! А те са се скрили в това време и чакат ние да дадем жертви по пътя до постигането на стаден имунитет!

1

Анонимен

преди 3 години

Ужасна неграмотност от тези "експерти". Отвратен съм от тъпотията им. Какво значи "капки"?? Защо да се почива десет дни. А какво значи "свръхдози"? Има хора, които вземат по 50 000 единици наведнъж и серумните им нива пак са ниски. Впрочем как витамин Д ще помогне за корона вируса?