30

Христо Христов

преди 3 години

До Боби/38Само с VPN или TOR може евентуално да скриеш ip to na изпращача на ивейл... освен ако не държиш достатъчно голяма част от ивфраструктурата в ръцете си.Ти даваш пример за майл, не за DOS атака.

29

Анонимен

преди 3 години

Фаик новини !!! Това не е вярно !!!!

28

Христо Христов

преди 3 години

До Бобиде да беше толкоз лесно... щот ко праим тогаз с даунстрийм трафика на базовия TCP протокол?

27

Анонимен

преди 3 години

Кой ми а*а в гащите?Ха, ха...

26

haha

преди 3 години

Русия и Иран опитали да се намесят в изборите в САЩ_____________________________________________________Корейците също. Заедно с Китайците хакват всекви избори... Ако искате да спечелите изборите наемете хакери от Русия, Иран, Корея и Китай...

25

Хакер от бъдИщето ..

преди 3 години

... вие получихте хакерски Имейл :"Още днес си купете троен чушкопек на примоция от Билла или ..... ще дойдем за вас ". Подпис : не се чете

24

Анонимен

преди 3 години

До ЛаптопитеНаБайдънКато нищо може Пекин да си има Президент на САЩ, а Русия да бъде назначена за виновна и да й бъдат наложени санкции. Пълна шизофрения е обхванала световните елити.

23

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаНе е все едно. В случая Пиндостан губи имидж, но налага санкции, печели милиарди и спира развитието на враговете си. Има и нещо друго. Формулировката "в качеството си на изнасилен губи имидж" е валидна само за съзнанието на нормалните хора, а днес започва да преобладава схващането, че може и изнасилен, но пък спечелил милиарди. Джендърите се опускат при реализацията на акта - получават и удоволствие и пари. Парите са над всичко.

22

Анонимен

преди 3 години

Без значение кой спечели изборите президента на САЩ ще си остане Бенямин Нетаняху.

21

ЛаптопитеНаБайдън

преди 3 години

те се опитаха, а от Пекин просто си купиха кандидата Байдън, скоро като нищо Пекин ще си има Президент на САЩ!!

20

Make USA cry again

преди 3 години

И целия вой и сълзички в очите са защото САЩ НЯМАТ хакери да отговорят на комунистическите хакерски атаки а само катун жалки *** които да се вайкат, плачат и оплакват по медиите колко име тъжно че хакват лЬОбимата САЩ и как са недоволни, и как великите САЩ ще отговорят на удара ...някога ... и как това е нечестно ....и как някой ша са страхува от нещо си ... и как лоши лоши комунисти пречат на Америка да стане велика отново..... мъка ... мъка ... мъка ... Що прайтИ тъй сига ва ?

19

Анонимен

преди 3 години

A един станиол завиваше мармота в шоколад

18

А бе

преди 3 години

До АнонименСъс сигурност НИКОЙ не гладува в Русия.Обаче има много жадни(хи-хи).Все пак излишъкът на пшеница решава и техния проблем(суровинно).

17

Новини от Бъдещето

преди 3 години

След обявяване на резултатите от изборите в САЩ , ако Тръмп бъде преизбран това ще е победа на демокрацията и успешно противопоставяне на злите комунистически опити за намеса в гласуването... а ако Тръмп загуби, това ще е защото лоши руски и ирански хакери са се намесили и са опорочили демократичния избор на милиони американци.... ЩЕ ИМА САНКЦИИ.От щаба на Байдън са казали че ако спечелят - ТОВА ще е победа на демокрацията а загубата - зла хакерска намеса в изборите на САЩ и ЩЕ ИМА САНКЦИИ...

16

Анонимен

преди 3 години

Русия изнася пшеница в над 100 държави а обикновенитеМужици гладуват.....WTF.

15

Ха-ха

преди 3 години

Дали тия,дето пускат твърденията съзнават колко вредят на Америка!?Че това е все едно някоя нацепена батка да се оплаква,че е изнасилен от по-слаби...

14

Анонимен

преди 3 години

Пиндостан с неудоволствие призна господството на Русия на световния пазар за пшеница. Русия изнася пшеница в над 100 държави. Към 15.10.2020 г. Русия събра 129,5 млн. т. зърно - втори резултат след 2017 г.Към 15.10.2020 г. износът на продукцията на АПК надхвърли $20 млрд, а до края на годината ще достигне $27 млрд.Пиндостан няма да остави без отговор опитите на Русия да го детронира като хегемон.

13

Прокурор

преди 3 години

Следващата седмица ще гласувам.

12

Анонимен

преди 3 години

Ако се месиш постоянно в чуждите работи, бъди готов да се месят в твоите и не реви.

11

Анонимен

преди 3 години

Източник от разузнаването заяви, че все още не е ясно кой стои зад заплашителните имейли, но директорът на пиндостанското разузнаване заявил, че Русия и Иран са се опитали да се намесят в тазгодишните президентски избори. Иран е отговорен за изпращането на заплашителни имейли, а Русия е виновна, че мълчаливо му стискала палци. Пиндостан заплашва, че няма да остави без отговор новите вероятни опити за намеса в изборите от дежурните и постоянно назначени заподозряни.