88

Анонимен

преди 3 години

Горещо да му пожелаем внуче от сексуалните малцинства! :)

87

Нено

преди 3 години

Голям гагф ! Нещо намеква на шведите ли?

86

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовБях работил охрана на едно място навремето, кафе машината се беше развалила, та от всички хора в почивното само един травестит ми даде неговото/нейното капучино, явно е изпитвал/а някакви чувства към мен....хахахаха :)))Та толкова за добротата в хората, не бива да съдиш ей така за спорта :) Нека си имат правата и те са хора, просто не бива да се прекалява с пропагандата и да се натрапва на хетеросексуалните че е грешно да са такива :)

85

Христо Христов

преди 3 години

До 92Ти си класически привер за криворазбраната демокрация.

84

Анонимен

преди 3 години

Така трябва! И нашите да изчезват към Швеция!

83

***_-АСЦ-_***

преди 3 години

Как ми липсва чичкото с мустака.........

82

Анонимен

преди 3 години

"са били двете най-велики Цивилизации"... са двете "цивилизации" с най-велико геополитическо лоби в момента.

81

Анонимен

преди 3 години

"Горкия, явно не си наясно"Арогантен като сомо хапиенс. Ей заради тая натрапвана позиция на цялото общество дотегнахте на всички. С нищо не сте специални, камо ли по-добри. Но щом те крепи, повтаряй си го.

80

пияница мистик

преди 3 години

До фактГлупи не чете, Глупи обича да коментира. А прочете ли, че ти написах, че лежат в ОСНОВАТА НА ДНЕШНАТА НИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ? Ако не бяха те, сега сигурно щяхме да сме с 300 години поне назад в развитието си, като култура, наука, изкуство и каквото щеш. Всяко начало си има и своя край. Атлантидите са били митична, но казват най-развитата за времето си Цивилизация, но и тя е изчезнала. Нашата също ще изчезне някой ден и ще дойде нещо ново и различно и ще ни споменават в хрониките си

79

пияница мистик

преди 3 години

До 71"Цивилизацията не се ражда от мъжко дyпе."===Така ли? Я си припомни историята. И в древногръцката и в римската империя мъжките ласки са седели на много по-високо ниво от обикновените хетеросексуални отношения, които били за простолюдието. Там и инцеста е бил нещо обикновено и нескрито дори. А доколкото знам това са били двете най-велики Цивилизации и са люлка на нашата, съвременната. Аз нямам нищо против гейовете, освен срещу наглите като Лорда ватман от Пазарджик

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"От тия дето не се размножават нищо не остава, освен купчина гомна"Горкия, явно не си наясно, колко неща, които движат цивилзацията напред, са създадени и измислени от "тия, които не се размножават". Лично ти и 1000 години да живееш няма да успееш да допринесеш за цивилзацията толкова, както и всички, които ще се пръкнат от твоето размножаване.

77

FBI

преди 3 години

Този министър е руски шпионин."Хелме, който е бивш посланик на Естония в Русия"затова той мразя лбгти

76

До 43

преди 3 години

Канализация има в главата ти. Много мирише на извратени ... сещате се.

75

Анонимен

преди 3 години

Света отива по дяволите, а тия се занимават с кой с кой си ляга. Да усещате нещо гнило?

74

Анонимен

преди 3 години

Орден да му дадат за храброст. С тая войнствена джендерастия си се иска бая смелост да говориш направо. Ама иначе са за "толератност", ама само от хората към джендърите. Обратното не важи.

73

Анонимен

преди 3 години

Айдее, де го чукаш, де се пука... (без задни мисли) Лека нощ, стана скучно.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76За разлика от супер доброто бъдеще на другите, където властват авторитарни червени или религиозни режими. Мдаааааа, видЕли сме.

71

Анонимен

преди 3 години

Ще поживеем, ще видим. Засега се очертава супер добро бъдеще върху основите на ЛГБТФКЮ основите, със супер-чувтвителните си представители. Държавите, които са по-напред от нас в това отношение, жънат големи плодове вече.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Няма омраза? Хахахахаха. Сигурно, сигурнооооо. Нищо де, все е едно, стига да не я нарапвате. У вас правете каквото искате а ако има кой да ви търпи да му говорите простотии и това правете - само не правете грешката да унижавате други хора, защото тогава ще ядете хурката и то И от хетеросексуални, които са излезли от каменната ера, за разлика от вас.

69

Педалите

преди 3 години

Никой не обича