46

Анонимен

преди 3 години

Абе защо целта на тия сатанисти юдомасоните е да носим маски? Някой запознат да каже или линк моля.

45

Анонимен

преди 3 години

Целта на мерките е да ходим по кафета, ресторанти и барове, за да не носим тези маски. Терминът "да излезем на въздух" придобива ново значение....Оставка ***!!!

44

Програмист

преди 3 години

До ХемусДавай така! Статистически ти трябва да имаш късмет всеки път, вируса - само веднъж. Познай кой печели? Най добре остави бабаитлъка и трапезата мъдрост, и слушай лекарите.

43

Хемус

преди 3 години

Моя приятел,баджанак,зълва,филанкишията,айде вече стига с този фолклор,кой от какво бил болен!В ежедневието си се срещам и минават през мен много хора,как пък нищо им няма!Казал ви доктора нещо и вярвате на всичко кое лети!МНого по-интелигентни хора от вас,юристи доказаха,че тестовете нищо не могат да открият!Не слагам маски,все така продължавам да съм машина!

42

Марко Ангелов

преди 3 години

В Швеция не въведоха официално мерки, но хората спазват препоръките. В останалите държави хората явно нямат самосъзнание, поне мнозинството. Мерките за 1-2 метра, маски и пр. са познати на шведите. Но ги спазват доброволно. Това е разликата! Нали гледам и във Фермата - огледало на обществото ни. И фермерите, и ратаите, и всички, разбират само от пръчката, не се разбират от дума. Дадеш им свобода, качат се на главата. Свободата е отговорност и самосъзнание, а в България се приема за свободия.

41

Анонимен

преди 3 години

Нека да чуем лекарите какво казват за маските!

40

Анонимен

преди 3 години

Хубава мома

39

65

преди 3 години

Не ,не трябват ролетки, а самосъзнание. По долу, писах за моят познат с вируса.Просто майката на приятелят му е с полож.тест и той си е направил тест. Ако беше безотговорен и беше между хората?Съвест трябва,милост към другите хора ,които може и да умрат

38

Анонимен

преди 3 години

А с фирмите какво стана?Нали в началото отидоха уж за маски а се върнаха с един самолет фурми?

37

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 48В стаите не се пуши. Иначе и аз бих запалил.

36

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистАко пуша една цигара в стаята и ти си решил да си сложиш маска с цел да не дишаш миризмата от цигарата то дори и да си с маска миризмата ще достигне до теб.Толкова е и ползата от маските.

35

Анонимен

преди 3 години

Запушиха устите на протестиращите.А утре ще вземат решение да забранят протестите щото има струпване на хора и разпространяват вируса.

34

Програмист

преди 3 години

Нация от дървени философи. Ходете без маски, заразявайте се и пак дрънкайте глупости. Нека ни затворят, добре ще ми дойде да си взимам тлъстата заплата без да излизам от къщи!

33

Хемус

преди 3 години

Жените да кажат сега размера има ли значение или качеството!?

32

Педро от Каракас

преди 3 години

Освен маски ще трябва да носим и ролетка...

31

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаХората искащи да носят маски са малко.Тази вярка се въвежда понеже в Германия са я въвели и ние да не останем назад.

30

Анонимен

преди 3 години

Значи ако се е събрала група приятели от 10 човека то те трябва да носят маски понеже не са от едно домакинство въпреки че се познават.

29

Надървен

преди 3 години

А аз се надървям страшно на такива мацки с маски като на снимката

28

65

преди 3 години

Фандъкова се закани? Вече и със лошо ли тръгнахме към хората.А иначе става пълен хаос .В училище с маска,на двора децата играят, плюят се,потни се прегръщат.Ужас.В ресторантите без маски, но навън -не.Нещо не е наред .Започвам да се съмнявам дали някой знае как се разпространява вируса.Но че го има и е страшен е така.Имам 4 познати които са го изкарали.Даже едното момче е още под карантина.Той беше с гърлобол и 2 дни с 37,5 температура.Но приятелката му беше зле. Но нещо пак куца този вирус

27

Истината

преди 3 години

Пак глупости, пак крачка назад, трябваше или с маски или без маски, с тези вратички ама ако си сам, ако не си , ако сте семейство....Това само ще допринесе никой да не носи маска!