49

анонимус

преди 3 години

Няма място за притеснения. Всички ще умрем.

48

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да съжалявам някой, който доброволно си е набил разтвор с вируси?

47

1

преди 3 години

До Христо Христов... това, което ти твърдиш, че не било казано.Тъй че лъжливия неграмотен *** си ТИ, защото нито знаеш, че такова нещо реално съществува, нито можеш да прочетеш, когато буквално ти е написано.Отивай да въртиш таблата, че за друго не ставаш.

46

1

преди 3 години

До Христо Христов"The fact that the trials were not suspended COULD indicate that the person took a placebo dose, said Carlos Fortaleza, an epidemiologist at São Paulo State University.което потвърждава, как евроатлантическите *** освен лъжци сте и неграмотни."Допреди да ти кажа името на тоя твърдеше, че било фейк нюз от анонимен източник.Ето какво написах:" Точно това за плацебото (или по-точно изказването, че ВЕРОЯТНО му е дадено плацебо..) ... Сдруги думи изрично написах ...

45

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/37The fact that the trials were not suspended COULD indicate that the person took a placebo dose, said Carlos Fortaleza, an epidemiologist at São Paulo State University.което потвърждава, как евроатлантическите *** освен лъжци сте и неграмотни.

44

яаояаояаояаояао

преди 3 години

До Анонимене па сложи си европейска! Ама нема и нема да има, нали?

43

Анонимен

преди 3 години

До до 35/42Неграмотен си.

42

обикновен

преди 3 години

ЧовекО починал, вечен му мир, а те, Бразилия, щели да закупят ваксината, за да "лекуват" милиони още!

41

Анонимен

преди 3 години

"Първите тестове за коронавирусна ваксина в Европа започна в Оксфорд.Двама доброволци вече са инжектирани, първите от общо над 800 души, наети за изследването. Половината ще получат ваксина срещу Covid-19, а останалите - контролна ваксина, която предпазва от менингит, но не и коронавирус. Доброволците няма да знаят коя ваксина получават.."

40

до 35

преди 3 години

Много хора като теб си милсят, че ваксините се тестват като лекарствата с плацебо, но това не е вярно! Контролната група получава ВИНАГИ друга ваксина, сего с ковид обикновено им дават ваксина против менингит. Досега няма нито един тест на ваксина, в която контролната група да е получила физиологичен разтвор! НИТО ЕДИН! Така се тестват само лекарствата. Информирай се преди да пишеш, че и да спориш, моля.

39

Жълто

преди 3 години

От covid ли е починал или го е блъснала кола?На половината от хората в проучването им се поставя фалшива ваксина за не се знае, кой е наистина ваксиниран и кой не. Накрая сравняват двете групи - кои умират и кои живеят. Този може да не е получил истинската ваксина, ще кажат накрая! Аман от безсмислени, манипулиращи статии!

38

Анонимен

преди 3 години

А в Русия има един оцелял след Спутник. Напреж другаре!

37

Анонимен

преди 3 години

Христо Христов, а ти сложи ли си противошапна ваксина Спутник V?

36

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИзточника е потвърден, вече ти казах кой е по-надолу (Епидемиолога Карлос Форталеза от Университета в Сао Паоло), но червените *** се побърквате да разпространявате фейк нюз.Никой не може да се мери с авторитарните червени режими по отношение на фейк нюз: те лъжат и собственото си население,и, разбира се всички останали и то през цялото време.

35

Христо Христов

преди 3 години

Тролитата на брюксел и вашингтон се побъркват да заработват надника с лъжи.1. Всички медии цитират, че новината за плацебото идва от неназован източвик (първоначално от локален вестник); официално не е потвърдено.2. Тролът с руския депутат гартман да пусне линкове към новината за ваксинацията му и новината за разболяването му.Но брюксел и вашингтон са световноизвестни с фалшивите си новини. Както каза демократът рюте: лъжата в политиката не е грях.Ценности.

34

1

преди 3 години

До до fake news/36"Говориш лъжи! Ваксини никога не се тестват с контролна група с физиологичен разтвор, а само с друга ваксина."Явно не знаеш какво значи "контролна група". Вземат се две групи с еднакви показатели като на едната се дава лекарството а на другата не. НЕДОПУСТИМО е да се намесва друго лекарство/ваксина. Явно нито си участвал в такива изпитания нито някога си чел нещо по въпроса!

33

до fake news

преди 3 години

Говориш лъжи! Ваксини никога не се тестват с контролна група с физиологичен разтвор, а само с друга ваксина. Новината е потвърдена от всички световни агенции! Починал е от ваксината, то е ясно, срамота, че се мълчи по случая, заради конфиденциалност. Да, не дава основания за тревога, все пак става въпрос за няколко милиарда долара, какво означава смъртта на един човек?

32

Анонимен

преди 3 години

"според властите няма място за тревога"През .. им е на властите.

31

D

преди 3 години

Тези, които ен ги убие короната ще ги убие ваксината.

30

Анонимен

преди 3 години

Русия и ваксина Ха-ха-ха не ме разсмивайте че имам раничка на ъгъла на устата. Една Турция сложи в малкия си джоб Русия и я уплаши до толкова че руснаците не смеят да си покажат носа пред турския аскер те тръгнали да ни агитерат с тъпите си русофилски ваксини.