6

Анонимен

преди 3 години

Намериха повод да раздухват и.диотията отново! WOW, какви българи, какви патриоти се намериха! Путин какво каза2 Че писмеността идва от тези крайща на Балканите! А те са България! Македония е България! Или някой новоизпечен патриотин мисли друго? ДА ГО КАЖЕ! А не така - с червеобразни движения да се гърчи и увива! Защо в песента за славянската писменост се казва "Солунските двама братя? Че Солун и един ден не е бил български!Т.Живков откри бронзов надпис в Елванген, Бавария, дето е бил заточен

5

Анонимен

преди 3 години

До Т.Шак"Така Путин няма да се обърка отново да каже, че азбуката ни е македонска."От публикуваните разсекретени документи на страницата на Битолския културен център, става ясно, че Русия е използвала свои учени, за да създадат изкуствено разграничението между Български език и местните наречия с цел изкуственото обособяване на македонски език и в ущърб на българската култура в македонските земи около Битоля и Охрид.Мдаааааа. Хич не е случайно "объркването" на другаря Путин.

4

Т.Шак

преди 3 години

Разбира се, че е нужна промяна. Така Путин няма да се обърка отново да каже, че азбуката ни е македонска.*** дгдухат!

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тия пишман патриоти, да прочетат Черноризец Храбър, Екзарх Йосиф ,Константин Преславки ! Нещо за словени пишат .

2

1

преди 3 години

Комунистическаа партия в България, известна още под името БСП, тръгна да закрива амрбразурата за да защити руските имперски интереси, прокарвани чрез съчинената история за Панславизма.

1

Анонимен

преди 3 години

Макетата от ВМРО смениха българскта история. Затриха делото на Кирил и Методи, книгите на глаголица и преводите на славянски език.Другите макета от Северномакедонската революционна организация ще откраднат Кирил и Методи и ще ги обявят за македонски просветители.