28

На кого ги разправят

преди 3 години

Легла няма вече. В момента влизането в болница е с връзки.

27

ЛЕКАР

преди 3 години

Лекувайте се с чесън и куркума. Не идвайте при мен.

26

Лекарка

преди 3 години

Няма легла,няма лекари- това е истината.Къде да ги приемат,кой да лекува- че има и наглостта да плаши с глоби.

25

ЛЕКАР

преди 3 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЛЕГЛА ДЕЙСТВИТЕЛНО НЯМА!ЗАТОВА И СЕ ВБЕСЯВАМ КАТО ЧУЯ НАШИЯ Т.НАР. МИНИСТЪР ИЛИ НЯКОЙ ОТ Т.НАР. ЩАБ ДА КАЖЕ ЧЕ ИМАМЕ ГОТОВНОСТ ДА ОТКРИЕМ 8000 МЕСТА!ТО НЯМА ЛЕКАРИ И СЕСТРИ И ЗА 100 ЛЕГЛА!ПРОСТО НЯМА!!!И ЕТО ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН-АКО СТЕ С PCR-ТЕСТ/+/ И ИМАТЕ САМО ТЕМПЕРАТУРА ДО 38,5,ОТПАДНАЛОСТ И СУХА КАШЛИЦА/ПО-ЧЕСТО/ ИЛИ/ПО-РЯДКО/ ДИАРИЯ,СТАВНО-МУСКУЛНИ БОЛКИ,ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО,КОНЮКТИВИТ,ЗАГУБА ЗА МИРИС И ВКУС ЛЕКУВАЙТЕ СЕ В КЪЩИ А НЕ БЪРЗАЙТЕ ЗА КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА!ПО-ДОБРЕ ЩЕ ЗА ВАС!

24

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, предвиди ли в началото, че новата реалност ще включва липса на медицински персонал? Не, нали? А това е най-приятното нещо, което чуват ушите ми. Пък като се затворите всички карантинирани лекари и сестри в болниците, за да се лекувате сами, всички останали ще си починем от психясалити ви мозъци.

23

до23

преди 3 години

ами нищо, все някоой от тези ще влезе в болница, това е пре-достатъчно.

22

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, карантините плащат ли се като болнични? Ако е така, познавам поне един с положителен тест и ще го агитирам да подишаме едновременно въздух от един плик. Като се регистрирам и аз като позитивен след време, ще изкарам една платена отпуска с кеф.

21

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, какво ще направиш, ако получиш на флашка следния клип. Петима човека в някакво мазе с високи маски до очите пет минути си плюят върху маските през направени дупки и си дишат плюнките един на друг. Не знаеш физиономиите, не познаваш мястото, хората са без GSM апарати. Нищо не можеш да направиш. А ако някой лепне коронката заради платената карантина, шапка на тояга.

20

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо НЗОК да прекрати всички доводите за всички клинични пътеки с частните болници,предполагам има статистика колко пациенти са минали през болнично лечение от Covi-19 и колко от тях са били"лекувани"в частни болници!

19

Анонимен

преди 3 години

Бря,ако болница държавна или общинска ги чака глоба ,министре нищо не каза за частнитните болници защо не приемат болни от измислиния вирус )

18

Анонимен

преди 3 години

Значи държавата няма ресурс да лекува всички - не достигали лекари и апаратура, ама издава една заповед и някак частните болници ТРЯБВА да осигурят и легла, и лекари, и апаратура? Ти да видиш Ангейов как си ги представял нещата. В неговата малка cвинcка главичка, зад cвинcките му очички се върти че частните болници са някакви факири и имат всичко, ама не дават... хехехех.С такъв човек ще пробиваме само напред, да знаете... макар той предимно да е фен на собственото му отзад, според слуховете.

17

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към министъра на здравеопазването. В момента в болници са около 1600 лица слагаме и близо 1000 починали,колко от всички тях се лекуват или са били лекувани в частните болници в България?

16

Д-р Хаус

преди 3 години

Най-добре е да се оплачете на арменския поп!!

15

Лекар от държавна бо

преди 3 години

До# 13!! Ами защото частните болници са собственост на мафията в бели престилки, покровителствана от властимащите!! Ясно??

14

ПроСоТо

преди 3 години

обаче има жестока маска министъра!..може да повръща в нея и нема да има проблем....Нещо като "лицев памперс".....напомня ми на некой герой от "Междузвездни войни" но на кой,не мога да се сетя..

13

66

преди 3 години

Във Види прости българи доста време плюха без да разбират своите лекари,водиха дела за уж грешки.Така лекарите напуснаха и затвориха цели отделеня.сега видинчани ходят да се лекуват в Лом и Монтана за по- лесно.Простия човек у зъл,некадърен и мисли че всички са му длъжни.Той тежкия лекарски труд и отговорност не може да прецени.Сега пак се насочва пропагандата срещу лекарите щото нямат пари .Никой няма да слугува и да рискува без пари.

12

Инфекционист

преди 3 години

Ако откажат на БОЛНИ или на ЗАРАЗЕНИ??? Не е ясно!! И като няма кадри санитарите ли ще ги " лекуват"???

11

Любопитен

преди 3 години

Защо ли частните болници не са мобилизирани да участват в ковид кампанията???Могат да точат здравната каса,ама не могат да свършат и нещо полезно...

10

оставка

преди 3 години

гербави фашисти. Вие не сте нормални хора. Служите на Сатаната.

9

Анонимен

преди 3 години

И ще останете без лекари. И унищожението на БГ народа ще се ускори и няма да има българи до 2025 г.сАМОЛЕТИ ОБАЧЕ ИМА.