32

Пророк Илия

преди 3 години

"...Ора ке падат по улиците и там ке остават на место! Пиеньи на мотикя по новогодишните празници!!!..."

31

Анонимен

преди 3 години

На никой не му пука за населението. Заповедите са проформа, колкото да се каже, че се взимат някакви мерки. Учениците кашлят и кихат в превозните средства и в училищата и учителите също, но на никой не му дреме. Така, че и да носите и да не носите маски е все тая. Всичко е на само тек и всеки да се спасява сам.

30

Анонимен

преди 3 години

И все пак носете на закрито и ако сте до мн.хора!!! Пазете се хора, това може да е биологично оръжие, китайците зазидваха хора по блоковете и им спускаха храна. Сега там са 20-30случая. Баба Европа ще се влачи 100 години назад пфуу, като я управляват *** бабки, тъй ще е. Учете се от УСПЕЛИТЕ Гербаджийчета, спрете СЛЯПО да СЛедвате БАба си Меркелаана

29

Анонимен

преди 3 години

в Турция маската била 0,30лв. тук 4,00лв. БГ МУТРИЗЪМ в действие!

28

Анонимен

преди 3 години

Спокойното и разумно приемане на действителността било паникьорство? Тези не са у ред.

27

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна простотия. Дискотеки, чалгаджийници, ресторанти и др., където хората са един до друг ще са без маски, а на улиците и на други открити места с маски. Пълна излагация за този гербав министър

26

123

преди 3 години

Паникьорите да си носят маските, ако искат и противогази за по-сигурно. Нормалните хора не искат да носят маски.

25

Ко

преди 3 години

В КАТ Ловеч никави мерки не се спазват. Всичко е на самотек. Те си живеят в 80-те хората. Там социализма не е приключил. А и още висят табели от тогава.

24

Анонимен

преди 3 години

Е то няма смисъл вече от маски след като ни спретнаха принудителен стаден имунитет като събраха учениците да се заразяват. Вече няколко семейства познавам, които си карат вирусчето. Та това е то. Маските ги направиха задължителни май само да не паникьосват допълнително паникьорите. Иначе си се заразяваме по план.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз като един виден привърженик на конспирацията няма да сложа маска нито на открито, нито на закрито. Може да ме глобят, може да ме набият изтрещели зомбита с по три маски, но ще си спазвам ЗАКОНА, а не безумни заповеди.

22

Анонимен

преди 3 години

Добре ама къде е тая подписка и как да я намеря може да е безполезно но ние трябва да се борим и да протестираме.

21

Анонимен

преди 3 години

Не.Делението е на хипохондрици и нормални.

20

ма-ски

преди 3 години

За всички пропагандатори и взискатели на глупавите маски да се въведе мониторинг и да бъдат задължени цял живот да ги носят защото сега те тормозят нас но ние трябва да си отмъстим а не само да се освободим.

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Като ни задължават да носим маски,защо безплатно не ни ги осигурят? Питат ли ме дали имам пари ,за да си ги купувам?

18

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз на открито маска няма да сложа!

17

София град

преди 3 години

Затворете фитнесите най накрая ... В най голямата верига фитнеси в София няма дистанция .. няма дезинфекция и ако има е разредена до такава степен че си миеш ръцете с незнайна течност.

16

Анонимен

преди 3 години

До Пейо Ми те непрекъснато обикалят явно нищо кой знае какво не правят но си обикалят да всяват страх и напрежение особено в провинцията а бабите по селата са оставени на милостта на съдбата.

15

Анонимен

преди 3 години

Това, че няма вирус е факт, не е конспирация. Използваме конспирация за по удобно разделение, защото конспираторите са изкълчените *** които искат да чипират света.Конспирация е таен заговор на двама или повече хора. Какви конспиратори са кричтично мислещите?

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ЛОШОТО Е Много по лошо е че това е самата реалност и не конспираторите а реалността ще победи. А реалността е че има вирус но той е политизиран и по политически причини не желая да нося маска защото тя не помага на никого пречи и разболява много повече. На опашката пред банката една жена си свали маската да се изкашля много яко и после пак си я сложи ми това е потресаващо и останалите хора освен че са подложени на нейните вируси са унизени като *** някакви, всички са *** а

13

Патриот

преди 3 години

демонстратиевно не носене на маски ,тотално неподчинение ,само така трябва и ОСТАВКА -СЪД -ЗАТВОР ествествено!АЗ НЕ СЪМ РОБ И МАСКА НА ОТКРИТО НЯМА ДА НОСА!