43

Vive la France!

преди 3 години

Франция трябва да се излекува и обедини. Въпреки различията и трудностите.Защото тази страна е бастиона на циилизацията. Франция е вечна и велика.

42

2

преди 3 години

ПЕТ ВЪЗРАСТНИ И ЧЕТИРИ ДЕЦА???? имали претенции към две жени...хайде обратно там от където сте дошли. Днешните политици съсипаха Европа и ще оставят в наследство проблеми които ще се решат само с война.

41

Леле

преди 3 години

Новини от Марсилия днес . Имало "Бял марш" - нито един бял човек по снимките и видеата от събитието,но, карай лол- протестиращите от квартал Марсилия -Север (Факултету и Столипиново в едно и на квадрат, там полиция не влиза и отдавна не е френска територия) настояват за справедливост за Мехди,18 годишен, убит от полицай по време на престрелка в квартала. За да влезе полицията там, не ми се мисли какви саги вършили правоверните и Мехди. Мюсюлмански квартал- малкото Мароко и Алжир.Още джамии, мол

40

Нормален човек

преди 3 години

Вижте книгата "Сатанизъм unlimited", писана от българин. Там подробно е описано защо деградира и умира бялата раса и кой има интерес от това!

39

Анонимен

преди 3 години

Френски фашисти!

38

Анонимен

преди 3 години

Забулен братовчед!!!!

37

Без думи!

преди 3 години

До Въх! 23цитат:"Моят братовчед, който беше забулен..."Без думи!

36

Анонимен

преди 3 години

Малките шапчици потриват доволно ръчички.

35

Хасан

преди 3 години

Браво на жените.

34

Анонимен

преди 3 години

Така ии иначе, шарли ендо занърка кашата по един неоправданопровокативен начин. Каниш гости и почваш да им се присмиваш и да ги обиждаш, просто за спорта, за неща, които на практика нито ти пречат, нито са твоя работа. Ето това направи шарли ебдо. И гостите преминаха в самоотбрана... Всички останали локуми са си локуми.

33

Леке до 28

преди 3 години

Иронизирах Ви, не разбрахте ли? Да , атентаторите от Шарли Ебдо са посещавали точно джамия. Както и всички атентатори в последните 20 години във Франция! Не са били на будистки храм! Не са били на йога! Не са били в храм на индуизма! Не са посещавали католически катедрали! Нес са били и в наши черквички! СТАНАЛИ СА УБИЙЦИ В ДЖАМИИ! Сега по-ясно ли се изразих? За търпимост говорел... Прибери си, Боже, версиите, пфффф

32

Христо Христов

преди 3 години

"Моят братовчед, който беше забулен" - гугъл или ***?

31

Истина и правда

преди 3 години

Това е измама от исламски терорирти които искат да прикрит че чудовищните престъпления срещу човечестетот като обезглавяването на френски учител и на много християни евреи кщрди са извършение от ислямисти искат да искарат че и мщсулманки са жертви но ако тези мщсулмански ен са обрънати към християнсвото а белите нападателки подкупени от исямистите за да имамят обществеността то това би било абсруден слуай изклчение на правилото че всики терорити са исямисти и убиват дори своите роднини христяни

30

Анонимен

преди 3 години

Франция попречи Константинопол да стане отново източноправославен.Нека сега страдат.Страдали сме 485 години от ислямски фундаментализъм.

29

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесва в Париж да си ходи на село

28

Анонимен

преди 3 години

Париж е огромен град всеки ден стават престъплениятука няма новина

27

Анонимен

преди 3 години

Айфеловата кула е най-високото минаре в света.

26

Анонимен

преди 3 години

Нали? Трябва даже още джамии да им се построят, за да няма противопоставяне! Даже на мястото на Айфеловата кула не е зле една голяма джамия, нали!?Не вие ми слагате думи в устата! Категорично моля да ми се извините, защото такова нещо не съм казал! Казах, че вместо да арестуват "спящите клетки" те затварят джамия. Аз не съм чул досега джамия да е извършила атентат. Дори се съмнявам дали атентаторите от Шарли Ебдо са посещавали подобна!

25

До 23

преди 3 години

Мани това, ами и братчедът бил забулен. Оди рАзбери братчет ли е, или братчетка.

24

Анонимен

преди 3 години

Католическият фундаментализъм води до това.Католическите екстремисти пак започнаха с кръстоносните си войни. Папата през Средновековието насъсквал католиците срещу неверниците.