119

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията сега е: скаран жестоко с крайните десни, с тези от РБ, с групировката на ген.Атанасов са на н.о.ж. Разсипа *** и сега му го връщат, с тези около Гроз.Кар. не могат да се гледат. ДПС му е неприятел, ако БСП се коалира с левите сили , ще му стане силен опонент. С младите хора в чужбина се разправи чрез МВР. От крупните бизнесмени е на "ти" само с няколко човека. Прегази братя Бобокови. С генРадев не може да се гледат. Разчита на МВР, Ив.Гешев, СпП и на ЕНП. Ще падне твърдо от власт.

118

Анонимен

преди 3 години

Премиерът-пожарникар, -бивш възпитаник на Милиционерската школа напоследък си припомни това минало и хукна да прави номера на когото му падне. Обраха яко с Вл.Горанов бизнесмена Божков и го дадоха на следствието и прокуратурата за "довършване". В.Б. избяга. Гл.прокурор продължава да го търси безрезултатно. Вкара чрез ИГ мин.Н.Д. за дълго време в ареста, сетне и Кр.Ж. Вал.Зл. също "мина по реда си". На 02.09. пребиха много протестиращи.Сега скрои много лош номер на Р.Р.

117

1

преди 3 години

До Атанас Велмазов,значи,се е отказал от чекмеджетата,и започнал,за хората да мисли,слънцето наше,според теб.

116

Краси

преди 3 години

Комунистът-милиционер-мутра Боко Тиквата изработи гнусен номер на комуниста Радев!Специалистът по маркучи врътна летеца.Гадните номера някой път са лесни.....

115

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Борисов ! Пълна подкрепа за новите мерки. Всеотдаен, продуктивен, единственият политик, който мисли за хората ! Бъдете здрав и благословен !

114

Нищо ново

преди 3 години

До бацо: Бойко Борисов ли имаш предвид? Кандидат е, дума няма. Но всичко с времето си.

113

бацо

преди 3 години

Що ни занимавате с кандидат на независима прокуратура, независими съдилища и затвор за ефективно излежаване на присъда.

112

комунистите са подли

преди 3 години

Роската започна проекта. Правителството на ГЕРБ го движи.Всичката гимнастика на Радев е да присвои работата на правителството.Подлостта и лошотията на социалистите нямат граници.

111

Е, казаха ли по БТВ?

преди 3 години

Кога е бил уведомен президента Радев че теста на ген. Петров е положителен го казаха по новинити на БТВ - във вторник.А днес цял ден пакво ли не писаха Бойковите *** - че знаел, но все пак отишъл, че го отпратили, не защото бил контактен а че бил руски агент, че жена му трябвало да си разходи поалета до Талин. Изобщо написаха всяка п'ростотия, която им дойде наум.Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***.

110

Анонимен

преди 3 години

И каква е дилемата?Да скрият пред страната домакин,че бил контактен с позитивен?Знае се официално,че генерал на ВСС е (+),министъра се изолира и наложително контактните да знаят и се изолират.Имали са и дълга вечеря.То е неуважително към естонците.Че Фигуранта е (-) в Талин е рано да излезе друго,едва след 5 ден, днес или утре.А МС подготвили всичко,само и само Радев да се фръцне,а Деса да си покаже новата рокля,да го спират след като представя БГ,нямат интерес,но можеше и виртуално да участва.

109

Шефа

преди 3 години

Бойко ли не знае на кого е поръчал тая мръсотия?Хайде бре ?Пак лъже като дърт ц.....н!

108

Чебурашка

преди 3 години

До ТикволандияНяма по-голям лъжец и интригант бе бабикянче! Ама тарикатските му номера вървят само пред същества на нивото на шайката му превратаджии.

107

Чакаме да научим

преди 3 години

Чакаме да научим от тези 33 членове на българската делегация, която е отишла за срещата в Талин колко са включени по инициатива на президента и колко по инициатива на правителството.И това заради спекулациите на гербаджийските *** (като Чебурашка), че, видите ли, Радев е отишъл на срещата с 33 царедворци като султана на Бруней.Както вече писах, няма по-нагли лъ'жци от гербаджийските ***.

106

Чакаме да научим

преди 3 години

Чакаме да научим от кого и кога е бил информиран президента Радев за положителният тест на ген. Петров. Кой и кога е информирал правителството на Естония и дали това му влиза в правомощията/ Радев има отрицателен тест и преди заминаването си, и след пристигането си в Талин. Кой е имал интерес да се провали срещата на Радев с президента на Естония и защо? Бойко наредил на ДАНС проверка, но сигурно нищо същественоняма да научим

105

Тикволандия

преди 3 години

До Чебурашка: Чебурашка, вече ти писах, чи си недоразумение дори и за гербаджийски ***. Но и продължаваш да тиражираш л'ъжи по гербаджийската опорна точка. Ето ти информацията от медиите"Пред Нова телевизия вицепремиерът Каракачанов обяви, че шефът на ВВС се е почувствал зле в събота (17 октомври) и на следващия ден си е направил тест, който е показал, че е с коронавирус. По думите му всички, които са имали контакт с него са били предупредени, но не уточни кога". Е, преди или след заминаване?

104

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен... Има президент и премиер. Президентът е потърпевш. Тогава....Потърпевш е защото си е помислил, че селските му номера могат да в рвят и в чужбина. И срещата е била онлайн. Единствено Полша и България са с делегации. Хайде, Полша е по-близко ами ние? И при това със свита от 33 царе дворци, сякаш е султана на Бруней. Фигуранта е пълен неадекватник отвсякъде.

103

Анонимен

преди 3 години

До Чакаме да научимТова уведомяване може да стане по три канала: МВнР, МЗ и РЗИ. Другият, пряк канал, е чрез кабинета на премиера. Няма русофили, няма русофоби. Има президент и премиер. Президентът е потърпевш. Тогава?

102

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... човек на високо ниво от МС е информирало естонците, затова спор няма....... Да бе, Баце лично се е обадил на естонския президент да лиши фигуранта от вечеря!!!!! Радев не знае ли какъв и протокола при посещение в чужбина по време на пандемия? Има една приказка от хасковския край "Сеpcемин човек и вързано куче го хапе". Та и с фигуранта така.

101

Анонимен

преди 3 години

Проверката ще е като на Гешев чекмеджетата с пачки. С други думи проформа, за отбиване на номера. А Борисов иска да се покаже, че ТОЙ няма пръст в тази работа, но ние си знаем, че ТОЙ е главния "доброжелател". Чухме и какво говори за Радев по тел. с Дончев, по всякакъв начин да се злепоставя президента Радев.А, че човек на високо ниво от МС е информирало естонците, затова спор няма.Няма спор също, че и да има проверка, тя нищо няма да разкрие.

100

Чебурашка

преди 3 години

До ТикволандияНедоразумението от Дондуков 2 е било информиран, че е било контактно с ген. Димитър Петров още в неделя. Но понеже има мания за величие решава на своя глава да замине начело на свита от 33 човека за Талин. След като домакините го хващат, за да им отмъсти кара от президентството да лъжат и да кажат, че естонския президент е лъжец. Виждайки, че номерата му не минават си измисля оправданието с "активно мероприятие". Толкова е жалък, че ако беше наистина офицер трябваше да се гръмне.