6

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** горния кой го написа?Имаше карти за най-мръсен въздух още пролетта направени от френски спътник.Дадена беше картата на Европа и с цветове беше показано къде колко е мръсен въздуха.Според тях най-мръсен е въздуха в Северна Италия. В Испания около Мадрид, както и в Германия. В ЕС -България, Гърция и Румъния въздухът е най-чист. ДОКОГА, БЕ разни ще ни зауждават и ще на пълнят главите с отрова?

5

Анонимен

преди 3 години

Европейското развитие на мутрите в България:"Ой, Меркел, Меркел имаш ли пари?Имаш ли пари - хубави жени.Нямаш ли пари - стари бабички.Хайде, Меркел, дайте ми пари!"

4

Анонимен

преди 3 години

Хората направиха колите да вървят сами и едва ли предполагат че на белчинската рабфаколожка и слънцето от Банкя със суджуците и нощното шкафчинци електората се отоплява на парцали, памперси и всевъзможни горящи отпадъци. А селяндypkaта обвинява за замърсяването автомобилите. Да не говорим че сензорите за измерване чистотата на въздуха ги слагат на проветриви и чисти места, реално всичко е много по-зле. Но то изгерберастелите лъжат бетер електората си.

3

hm

преди 3 години

И после някои пак питат: ама защо ТЕЦа дава пари на Берое, а не на някой друг отбор.

2

Анонимен

преди 3 години

София и Стара Загора да плащат на България данък замърсяване.

1

Анонимен

преди 3 години

София и Стара Загора в ТОП5 с най-мръсния въздух в ЕС