26

ЕУвлоги

преди 3 години

Световноизвестният *** от Стара Загора Евлоги Динчев (потърсете за него повече в гугъл), пак спами с много никове. Не стига, че има вероятност скоро да затварят Тецовете и много хора вече се насочиха към други градове, а и градът е най-замърсен в ЕС! А това е чак 6тия по-големина град в Бг..

25

Анонимен

преди 3 години

А къде сме ние из Руси?

24

Защото

преди 3 години

Горят *** в тъмната част на денонощието

23

Анонимен

преди 3 години

Колко пари губим? Само за пари ли става въпрос? А здравето?

22

Анонимен

преди 3 години

Пълна забрана за твърдо гориво и пълно минаване на тец. Това е само решението и само със здрава държавна ръка може да се изпълни.

21

В.Златев

преди 3 години

Елате в Бургас. Лукойл е мираж!

20

Анонимен

преди 3 години

Заминах за Западна Европа с едно жълто яке, дето си го нося цяла зима в София.Там за 2 седмици стана черно.

19

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Какъв е тоя фалшив "доклад" на тая фалшива организацийка? Значи въздухът в Стара Загора е по-лош от тоя в Гълъбово? А как 85% от заралии са в процес на умиране /или вече са умрели?/ от мръсният въздух е толкова вярно, колкото че Ахмед Мерчев щял да прави електромобил с изкуствен интелект в село Туховища...

18

Анонимен

преди 3 години

Пак се започва със старата песен на нов глас и както винаги вината ще е само върху автомобилите въпреки, че по данни на общината техния дял от замърсяването е около 3%.

17

Анонимен

преди 3 години

Яжте повече банани! Капиталистите казаха че помагат срещу мръсен въздух.

16

Анонимен

преди 3 години

В Париж не може да се диша. София е като с хималайски въздух сравнен с тамошния. В Рим е същата смрад. Пълен шит е тази статистика...

15

Анонимен

преди 3 години

До РазликатаМухаха, чисто беше ДА, от погреба в Кремиковци нищо не се виждаше. Добре че го затвориха това недоразумение

14

Анонимен

преди 3 години

Ами тя Стара Загора беше опожарена до основи от турците башибозука основно/както и Тетевен и мн.други/ след Освобождението е изградена отново от жителите си. Горките сега пак с най-голяма смъртност в БГ! СлучАеност ли е това, друзя?

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя АЕЦ и в Козлодуй и още повече в Белене /дано д не се строи/ е на 100 километра от Вранча в Румъния. Където стават редовно земетресения. Имаше едно такова през 1977ма година. Тогава 2 жилищни блока в Свищов бяха изравнени със земята.

12

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият социализъм България имаше развита индустрия, тежка промишленост и фабриките бълваха продукция. Въпреки това въздуха беше чист.А сега по времето на добрата демокрация България няма никаква индустрия, никаква тежка промишленост, фабриките отдавна са ликвидирани и съборени. Въпреки това въздуха е мръсен.

11

Анонимен

преди 3 години

Само дето тецовете НЕ замърсяват въздуха в Стара Загора, а цялата мръсотия идва от взривяването на отровни и вредни боеприпаси на полигона в село Змеево. Обаче понеже се крадат яко пари оттам, все обвиняват тецовете , понеже са на удобно местоположение!

10

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият социализъм изостаналите комунисти построиха АЕЦ и започнаха втори за да можем да имаме евтина и чиста енергия за поколения напред.А сега по времето на добрата демокрация развитите капиталисти затварят АЕЦ и спират строителството на нов за да можем да имаме скъпа и *** енергия за поколения напред.

9

Минаващ

преди 3 години

Нормално в най-развитите 2 града в страната, с най-високи заплати и БВП на глава да е най-замърсен въздуха....

8

Въпрос

преди 3 години

А какво стана със зелените ВЕИ? Къде е чистият от ВЕЦ, Перки, Солари и др. най уж много инвестиции направихме и даже преизпълнихме планът на ЕС!?Накрая да не се окаже че всички е било "пунта мара" за да се усвоят едни пари?И да не се окаже че АЕЦ няма алтернатива?

7

35302

преди 3 години

Само като си помисля, че преди няколко дни един вариклечко, самообявил се за експерт, коментираше, че градските деца живеели в стерилна обстановка без прах, без цветен пршец и пр.