100

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 110: Кога е бил уведомен президента Радев че теста на ген. Петров е положителен го казаха по новинити на БТВ - във вторник. Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***. Особено от тези, които не си признават, че са такива.

99

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия- Кратуно празна ,преди да замине на Талин е бил уведомен за генерала ,моралът не е присъщ на президента,сега реве кой ми *** в гащите ,ами той откакто е такъв все се ос-а.Не съм *** на ГЕРБ,но сега ще гласувам за тях.

98

Анонимен

преди 3 години

Всъщност президентът карантиниран ли е?

97

Анонимен

преди 3 години

Бай Шиле в Русия!

96

Нищо ново

преди 3 години

П'ростотиите на гербаджийските *** продължават да валят. Имат си занимание за цял ден. Че и до морала стигнаха, дето най-много им липсва на тях самите,

95

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 103: Откъде го измисли, че президента Радев е "знаел за контакта"? Разбира се че е знаел, че се е ръкувал с ген. Петров но откъде е можел да знае, че след като замине за Талин, ген. Петров ще даде положителен тест?За МОРАЛ приказваш! А на теб къде ти е морала за да го напишеш това? Морала ти е на гербаджийски ***, т.е. го няма никакъв.

94

питам се

преди 3 години

Да добре е отрицателен да е жив и здрав ,но след като знае ,че е бил контактен как може да отиде на такава среща в чужда държава ,или трябваше и Деса пр-са да си развее фустата в Талин .Срам и резил за президента и делегацията му изгонени като мръсно коте от кебапчийница ,язък и за вечерята ....не можаха да си покажат тоалетите.

93

Анонимен

преди 3 години

Защо се измества темата, не разбирам!!! Въпросът не е в ТЕСТА, а в това, че е заминал, въпреки че е знаел за контакта!!! Чужденците са много стриктни в това! Ама иначе ми говори за МОРАЛ!

92

заглавия от медиите

преди 3 години

Президента и президентшата на България бяха коронясани в Талин.

91

Анонимен

преди 3 години

Една лъжа като я повторите 100 пъти става истина .Гьобелс и КГБ прилагат това правило.Гьобелс отдавна го няма,но КГБ го има.

90

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКъм ордена върви и парична награда от 1 милион рубли към 13-14 хиляди лева днес. Вероятно ще я получи Деса като компенсация за неудобството да остане без високопоставен от Решетников съпруг.

89

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбрах от мълвата по мрежата от българската 40 членна делегация в Талин поне един от тестовете на делегатите е положителен, но има иформационно затъмнение кой е той?

88

Калеко Алеко

преди 3 години

До ... Калеко Алеко ... Преди да го балсамират, товарищ путин ще му закичи и орден, като на Малинов, за заслуги към руШката нация ... Освен ако ген.Решетников преди това, не го разжалва, за проваленият Метеж ... !!!

87

IQ 3.14

преди 3 години

имайки предвид мнението на руснаците за естонците, представям си коментарите им за радев, който го е изгонило естонското разузнаване.

86

Анонимен

преди 3 години

До шопЧекмеджета, а!?

85

Коментатор

преди 3 години

Стана ясно защо са изгонили Фигуранта от Естония - разбрали, че се готви да наложи "вето" на решенията на срещата. Хората работят , не си правят гъргара със сериозните неща !

84

шоп

преди 3 години

Само Бойко е изпратил някой болен да се отърка по Радев и сега му гледа сеира.

83

Анонимен

преди 3 години

Да, но естонското разузнаване натири Радев обратно Няма такава излагация. Естония е единствената държава, която го кани от години, и Радев се изложи.

82

Калеко Алеко

преди 3 години

Румбата да си стяга чемодана направо за маскава, щом никъде другаде не го искат ... там ще го зачислят с инвентарен номер, като експонат в Музея на "Нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!

81

Косьо Ангелов излъга

преди 3 години

Никаква изненада. Просто поредна стъпка в кампанията за това президентът да изглежда слаб и едновременно с това да бъде дискредитиран. Нали никой не си мисли, че министърът на здравеопазването е очаквал друг резултат от теста на президента? Защо обаче да не излъже, когато няма кой да му потърси отговорност?