9

българин

преди 3 години

До: номер 9Какво си изпитал ти лично?Като си казал "А", трябва да кажеш и "Б"!Знам лично за двама души починали СЪС (не ОТ) COVID19.Единия го заразиха в болница, затова! Личен приятел на баща ми, бивш колега пенсионер, много добър човек!Баща ми той самият почина, но миналата година, без коронавируса.Сподели подробности като предизвикваш страха на хората!

8

Анонимен

преди 3 години

Ауууу, колко е лош доцент Мангъров! Льоош! Льоош чичко, мрази децата!А защо го караха тогава да се тества веднага за коронавирус, след като водещият по телевизията обяви че бил заразен????Пък тази н'ам си к'ва докторка сега тръби, че не трябва веднага след заразяването да се прави тест, защото може да е отрицателен?Ми Мангъров си направи. Щото щяха да го разпънат като Исус!И беше отриицателен...

7

Анонимен

преди 3 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Бокл.ук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и не.гр.ите, които Бокл.ука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Бокл.ука разболява цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- нег.ър.ските фирми А1(ЕМтел) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

6

ддд

преди 3 години

До До БуратиноПреекспониран е докато не почине някой твой роднина. Аз вече го изпитах за съжаление. Не ти го пожелавам.

5

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости, на открито можеш да се заразиш, ако някой ти се изкашля в лицето. Ми ти се пази бря джанъм, спазвай разстояние.

4

наблюдател

преди 3 години

Радев да си направи втори тест за коронавирус.

3

Анонимен

преди 3 години

НОСЕНЕТО НА МАСКА МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ИМУНОДЕФИЦИТ ТЪЙ КАТО ОКОЛО НАС ИМА И ПОЛЕЗНИ ВИРУСИ ВЪВ КИТАЙ НОСЕХА МАСКИ ЗАРАДИ СМОГА И ТОЧНО ОТ ТАМ ТРЪГНА ЗООНАЗАТА ЗАРАДИ ИМУНОДЕФИЦИТ КОЙТО СА ПОЛУЧИЛИ КИТАЙЦИТЕ

2

До Буратино

преди 3 години

От кога в луд.ниците имате интернет? :))Голяма психоза от тоя преекспониран ковид!

1

ха ха

преди 3 години

Тая експертка не е добре!Маратон с маски?!? :)))