8

до 1

преди 3 години

прав си за своя си случай, при нас е обратно жените оправят постоянно бакиите на свръхразсеяни мъже и са с мн.по-ниски заплати при висше магистър, а мъжете със средно взимат ДВОЙНО? Това също не е Справедливо

7

Христо Христов

преди 3 години

Тръмп трябва да спечели, за да закрие и тунеядското оон!

6

Аз

преди 3 години

Внимание! Неадекватни хора с власт говорят глупости. Това пречи на околните.

5

преди 3 години

Тия все едно и също повтярят като развалено радио. Това сектантско мислете лишено от факти и логика води само до раздори и още по - голямо разделение между хората.

4

Анонимен

преди 3 години

Тя цивилизацията се разпадна, те още ринат равенство в заплатите. Скоро време като се усетите ще разберете че света е изчезнал и са останали гладни и злобни индивиди търсещи кой-кого.

3

Анонимен

преди 3 години

Четете текста. Ние сме си добре, тук жените са равни. Проблема бил в Африка и Азия.Не знам какво чакаме - да пращаме САЩ да ги изравнят. Ние проблеми нямаме, половината ни армия е жени, имаме си жена за вицепрезидент, ***-Ка-*** ни води парламента, жена е лидер на опзоционна партия(Нинова)... Тука са равни, равни, равни, че и по-равни от равните.

2

Анонимен

преди 3 години

От кой сайт открадна Текста?Толкова струва и Медията ви

1

Анонимен

преди 3 години

Абе смешници-колежката ми си лакира ноктите и ходи до тоалетната през 20 мин (така е смутита,сокчета хидратация) аз нося кашони.Отделно като и се преебе компютъра -"ела да го оправиш щот излизам в обедна" Е как да взема равна заплата на мен?Нали трябва да свири на някой шефски тромпет пък после ще пищи че я тормозят сексуално.Е как да взема същата заплата после и защо?