11

Анонимен

преди 3 години

Нямат друга работа. П***дали 2 пъти и юруш да си правят тест

10

L.

преди 3 години

Да разбирам ли, че на тази опашка за омешани почти 50/50 здрави и болни?

9

Гост

преди 3 години

Пари нема действайте!Защо държавата не се намеси след като има извънредно полужебие и на направи така ,че да има държавни лаборатории и на нормални цени да се правят тестове,да се осигурят маски на нормална цена ?!

8

SHEFA

преди 3 години

ТЕСТ САМО ПРИ КОНТАКТ С БОЛЕН ИЛИ СИМПТОМИ-КАКВО Е ТОВА ЮРУШ?

7

Анонимен

преди 3 години

И като няма да се издават направления, няма да си правим тестове и болните ще намалеят с 30% и ще кажат, че е от маските. Ха, ха, ха.

6

Анонимен

преди 3 години

За бездните болни никога не осигуряват безплатни прегледи нито помощи но за богатите връкари никога не си плащат сами! Това си е върлия комунизъм в който комунистите грабят всико и си купуват на найниски цени и дори без да зпалащат а народа плаща техните разходи дори и едва да свързва двата края! Как ще си платят тестовете безработни които с месеци ен са получавали нищо от дръжавата а само данъци и такси плащат и след като е задължително да си плащат здр.осигуровкии държавата е длъжна да плати

5

Анонимен

преди 3 години

Какви направления,пресен пример Джипи с над 3000 пациенти има право на десетина безплатни PCR теста за месец!

4

Голяма лъжа

преди 3 години

Толкова ли е сложно да се проумее че броя на заразените е право пропорционален на броя тестове. За да се справим не трябват маски по улиците, при положение че чалготеки и цингаверни пращат по нощите, а да се забранят тестовете на хора без симптоми. Който има да умира да умира. Виждаме че това си е чиста чума и тя трае 3г. Както ни казва историята. Така че колкото повече мислиш за нея по чума в ставаш .

3

ха ха

преди 3 години

Боко да докара с джипката малко направления :)))

2

Мяу

преди 3 години

Щеше да е смешно ако не беше трагично.

1

Момо

преди 3 години

Няма тестове - няма коронавирус.Логично!