53

кажете мерси

преди 3 години

Кажете МЕРСИ за ситуацията на министър Божидар Нанев от герб 2010 година, затворил куп болници заедно с персонала и "икономисал" 450млн. почти 1/2 милиард лева. Отличник !

52

Анонимен

преди 3 години

И 100 милиарда да е бюджета, пак ще потънат някъде по старите схеми, а българинът ще си мре млад от лечими болести. Без реформи не става.

51

Анонимен

преди 3 години

В Австрия не е същия брой население, поне с 2 милиона са повече.

50

До аз

преди 3 години

В Австрия събират ли капачки за кувьози и пари за тежкоболни за лечение в чужбина? Колко точно взима лекар там и защо медицинските дипломи от наще медицински университети, вече не се признават дори и в Турция.

49

Анонимен

преди 3 години

Тя е и най-неработеща, крият статистики какво се случва там. Общо взето потъват милиарди, без потчти никакъв ефект.

48

аз

преди 3 години

До Гражданин--------------------------В Австрия са 80 млрд,при същия брой население. За бесене сте вие-*** дето искате да се лекувате като австрийци,ама да плащате по български.

47

Анонимен

преди 3 години

Бацо каза първи сме в европа - маски каски шлемове защитни облекла - даже изнасямеЛьсна поредната герберска льжа

46

Гражданин

преди 3 години

Абе тя здравната система може да е най-неподготвен, но разполагате с бюджет от 5,2 милиарда.Трябва само да не крадете, обаче как да стане?Докато не обесим няколко лекаря няма да мирясате.

45

аз

преди 3 години

Да,за съжаление,това е истината. А някой предприема ли нещо,не. Всичко е на автопилот.

44

хм

преди 3 години

До Батко И аз това се питах батко, защо го изписват с д-р при положение, че не практикува, и най-вероятно никога не е практикувал. Но от друга страна човека е завършил медицина, и има право да си носи това д-р пред името, точно както всеки инжинер си слага пред името дипл. инж. независимо какво работи.

43

Анонимен

преди 3 години

Който иска евтино медицинско образование в България да е задължен 5 години след завършването да работи в държавна българска болница.

42

Анонимен

преди 3 години

Да и върнат на жената здравните осигуровки за 10 години назад + обезщетение. Какво е значението на думата "осигуровка", кое ти е осигуреното - отказа на лечение?

41

Анонимен

преди 3 години

Сега ли го разбра? С 1000лв за сестра искате задравна система. То 1000лв плащам на чистачката, а тя се мръщи и иска 1300лв

40

върнаха се двама

преди 3 години

Два месеца от всякъде само това се говори ! Ами нека да продължат да се връщат де ,само че поне се връщат с някой лев ,защото там поне пари им дават за да са си по къщите !

39

до 32

преди 3 години

Всичко е само в София !И само за София ! Това също е грешка на ББ ,и там системата няма да издържи .

38

1

преди 3 години

Нашите сънародници бързат да се приберат тук да се лекуват, че много добре ги лекували на Запад. Предлагам на този да отиде да види как е там.

37

щом за нищо не е ви-

преди 3 години

--новно правителството и каквото и да стане те никога не носят отговорност , тогава каква му е ролята ,може би да работят за себе си ?

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа бе. ПовЕрвах ти.Слънцето е в небето. По магистралите - дупки и неравности. Къде по-малки, къде по-големи... Но пък по-скъпи от немските!

35

тинк

преди 3 години

и по зле ще става щот сега в софия доктор и мед сестра под 50-60 години нема тия младите след една две години фащат терминал 2 ...

34

до 29

преди 3 години

Има фонд ,,бедствия и аварии,, това е бедствие...аз като се осигурявах и не ходех в болница къде ми са парите ? Сега съм фалирал и примерно нямам пари ,защо да не ме лекуват ? Има други които пък са хронично болни те пък източват много повече отколкото могат да внесат ! Така ,че твойте теории са мноооого зле . Ако питаш мен винаги ще има неосигурени по много причини ,а държавата винаги намира начин да прибере пари от всеки ,чрез косвени данъци и прочие ,дори да не си осигурен и да не плаща